Uitstekende manier van reserveren.

Naar volle tevredenheid de reservering gemaakt.

Duidelijke site

Met plezier een bungalowtje geregeld, fijne website met mooie aanbiedingen

Erg duidelijk

Duidelijk site en erg overzichtelijk

Makkelijk in het gebruik de sit

Heb net contact via de mail gehad en zeer vlug geholpen door de medewerker Sibel kan alleen maar zeggen was het overal maar zo top ga zo door

Ik boek al jaren via jullie

Me ervaring beschrijf ik als een goed vertrouwd boekingskantoor ik boek al jaren via jullie en tot heden zonder problemen

Eenvoudig en snel

Makkelijk en snel te boeken

Verrassend

Duidelijke website, geen onverwachte kosten.

overzichtelijk

alleen wil ik fietsen huren, dat staat nergens

Telefoon gesprek dat ik had was prima.

Wat ik erg tegenviel was, en dat had ik zelf ook moeten zien, ik mijn verjaardagsbonnen van weekend.nl niet kon gebruiken. Snap het niet zo goed. Dat geld van die binnen krijgen jullie toch ?

Goed en snel geregeld

Een goede aanbieding voor een goede prijs

goede uitleg

makkelijk te reserveren

Niet tevreden

Ik wil graag gebeld worden. Dankuwel ik probeer jullie al dagen te bereiken maar geen gehoor. Ik heb een email gestuurd maar nog geen reactie graag wil ik gebeld worden.

Makkelijk & efficiënt

Het boeken was makkelijk en efficiënt. Eventuele extra's waren makkelijk bij te boeken en de informatie was volledig.

Goeie filters en overzichtelijk!

Uiteraard zijn er meerdere sites waarmee je in 1 keer verschillende bungalows kan opzoeken en vergelijken. Bungalows.nl vind ik 1 van de betere doordat het overzichtelijk wordt gepresenteerd én er veel filtermogelijkheden aanwezig zijn. Dankbaar gebruik van gemaakt :)

prima verwerking en bevestiging

helaas bleek het niet mogelijk om mijn voucher van € 100.- bij aankomst te verzilveren

Gewoon goed

Gewoon goed

Altijd goed

We gaan al jaren via Bungalows weg altijd goed en verrassend

Duidelijk

Alles duidelijk beschreven

Gewoon goed te doen

Goede en snelle manier om iets leuks te boeken

Goed overzichtelijk

De site is overzichtelijk en geeft duidelijk alle kosten weer.

Mooie website, fijn overzicht

Goed aanbod, leuke acties als je van verrassingen houdt!

Alles duidelijk uitgelegd. Leuke prijzen om er even tussenuit te gaan

Probleemloos

Heel duidelijk en super snel te reserveren

Afwachten maar!!

Zojuist een boeking gemaakt! Maar het bedrag op de “voorlopige reservering” van Bungalows.nl komt totaal niet overeen met de factuur welke we zojuist hebben ontvangen van Europarcs. Telefonisch contact gehad met Bungalows.nl en deze hebben een vraag betreft het bedrag gemaild naar Europarcs. Nu afwachten dus.....

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)