Altijd keurig geregeld

Altijd keurig en vlot geregeld

Slecht

We kregen een definitieve reservering en dachten dat het dus geregeld was en later kregen wij bericht dat het als nog niet door kon gaan omdat er geen huisje meer vrij was (met huisdier,) vreemd dat je dat dan wel kon boeken, terwijl die niet meer vrij was, kortom een slechte ervaring dus.

Keurig verzorgd

Ook na een telefonisch contact ook een keurige afhandeling

Dit was de eerste keer dat ik via jullie heb geboekt

Prima geregeld

Reservering lukte niet

Ik had een boeking gedaan, maar werd niet doorgelinkt naar Ideal, was mijn reservering geannuleerd de volgende dag. Na 2 x telefonisch contact, moest ik nogmaals reserveren, maar lukte weer niet, heb ik een mail gehad waarna ik wel kon betalen, heel vervelend!

Duidelijke site en vriendelijke prijzen

We wilden naar Drenthe en eigenlijk wilden we wel Landal. Dat hebben we nu via bungalowS gevonden maar wel duidelijker en goedkoper dan op de eigen site van Landal

vlot en overzichtelijk een vakantiebungalow geboekt

goed 1 nadeel: wanneer je in het boekingsproces een of twee stappen terug moet dan verdwijnen de reeds ingevulde gegevens

Al vaker geboekt via bungalows makkelijk te gebruiken

Aanrader

Duidelijk

Duidelijk en overzichtelijk

. Makkelijk zoeken

Ik heb geboekt bij bungalows.nl omdat ik daar makkelijk mijn wensen in kan voeren. Er komen meestal leuke aanbiedingen uit. Zo ook dit keer, een mysterie bungalow. Ben nieuwsgierig wat het wordt.

Handig en snel geboekt

Goede zoekfunctie en duidelijke informatie over de accommodatie.

Boeken met gemak nog wel wat verborgen opties

Boeken ging gemakkelijk. Ook het aanbod van accomodaties is breed en goed. Minder blij dat korting o.b.v. Cadeaukaart pas achteraf wordt verrekend i.p.v. gelijk bij de boeking. Verder blijft het onduidelijk of ik bepaalde opties als WiFi nu wel of niet moet bijboeken, terwijl de suggestie wordt gewekt dat ik het huisje incl. WiFi boek.

Goed zoals altijd

Ging snel en de kortingcodes van de ING punten was makkelijk in te vullen.

Is altijd fantastisch

Kan altijd een goed verblijf vinden bij bungalows.nl en voor een hele goede prijs . Meestal goedkopen als de rest. Goede site kan altijd alles makkelijk de informatie,s vinden die ik zoekt . Alleen jammer dat ik geen account kan maken met mijn gegevens . Inloggen is dan altijd wel makkelijker.

Heldere duidelijke site en snel gemakkelijk geboekt!

Duidelijk en overzichtelijk site.

Concreet en duidelijk te selecteren, er mogen wel wat meer aanbiedingen zijn. Ik ben al lang aan het kijken en vergelijken, mij valt op dat de kosten in maart voor het boeken in juli goedkoper lag dan nu het geval is en dan betreft het nu juist een lastminute. Ondanks dat ik wil gaan omdat het voor mijn dementerende schoonvader mogelijk de laatste keer is dat hij nog in staat is om dit te doen, voel ik mij toch een beetje benadeeld en besodemieterd....maar ja, het is voor een goed doel!

Reservering snel gemaakt.

Snel geregeld allemaal. Ook de bevestiging van de reservering.

Goed geregeld

Goede site

Lekker snel geregeld

Boeken gaat prima

Boeken gaat prima. Alleen 2x reserveringskosten betalen vind ik slecht. Ik boek tenslotte maar 1 vakantie.

Super goed!

Super goed! Alles was duidelijk aangegeven zodat we snel en makkelijk een keuze konden maken om heerlijk een paar nachten ergens anders te kunnen zijn!

Toch midweekje weg om het spannend te houden mistery huisje geboekt voor het eerst benieuwd waar we terecht komen en welk huisje ...we kijken er naar uit om er effe uit te zijn met zijn vieren

Duidelijke en overzichtelijke website met leuke koopjes.

Prettig om te boeken

Gaat snel en makkelijk

Werkt perfect

Makkelijk overzichtelijk en leuke aanbiedingen.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)