Fijne duidelijke site!

Alle vragen die je hebt staan op de site. Ben wel erg benieuwd waar wij terecht gaan komen.

Een goede ervaring voor een verrassende leuke reservering

Goeie gebruiksvriendelijke site!

Helemaal blij

Hadden het zo gevonden

oké

Bij het boeken waren er wat verschillen in de prijzen van de opgave boeking en de uiteindelijke rekening die wat hoger uitviel

prima boekingssite

prima boekingssite

Financiële fout

Normaal nooit problemen met betalen maar deze keer is mijn betaling er wel af maar nog niet binnen bij jullie, telefonisch contact na lang wachten, mail gestuurd maar nog niet opgelost helaas

Al jaren uitstekend geregeld via bungalows.nl

Vaak via bungalows.nl besproken en nog nooit spijt van gehad

Scherpe prijs

Snel en duidelijk en voordelig

Boeking is prima, maar cadeaubon teleurstelling

Prima om beschikbaarheid en keuze te zien voor allerlei parken en snel een boeking te maken, maar het pas achteraf terug krijgen van een cadeaubon die al betaald is, is ronduit teleurstellend! En dat niet eerder duidelijke melden

Goede duidelijke site

Zou wel wat meer foto's en omschrijving willen van parken en de bungalows.

Altijd goed geregeld

Wij zijn altijd al tevreden geweest met de reserveringen van bungalows Het was een keer dat we een 6 persoons kregen ipv 4 persoons. Plus de prijs is ook aantrekkelijker als dat je rechtstreeks bij cp boekt.

Zeer snelle boeking. Alles was duidelijk.

Goed geregeld

Snel geregeld

Prima overzicht, snel geregeld. Het zou nog prettiger zijn als alle verplichte kosten al automatisch meegerekend worden in t overzicht van de parken en niet pas bij t laatste scherm. Hierdoor valt het al snel 100 euro duurder uit

Drama met reserveren

Regelmatig worden reserveringen gecanceld. Zelfs een keer op de dag van vertrek.

Duidelijkheid

Stap voor stap door een boeking was erg gemakkelijk en duidelijk

Na lang wachten iemand aan de lijn maar kon het snel weer aanpassen. Bevestiging ook snel gehad.

Makkelijk en overzichtelijk

De mogelijkheden om te sorteren op prijs of op beoordeling is een prima aanvulling. Voor de rest is het makkelijk en overzichtelijk.

Een huisje reserveren is makkelijk. Enige minpunt vind ik de verplichte kosten voor beddenlinnen en opmaken per persoon, ook al reserveer je een babybedje erbij die vervolgens excl beddenlinnen is. We betalen extra voor een opgemaakt bed welke we niet gebruiken.

Snel en makkelijk in gebruik

Wij boeken regelmatig via bungalows.nl, goede aanbiedingen en makkelijke website.

Website uitstekend.

Website duidelijk. Boeking verliep vlot en zeer snel een bevestigingsmail.

Zeer gemakkelijk en voordelig

Het is makkelijk te boeken en het is goedkoop

Heel eenvoudig om te boeken.

Overzichtelijke site met veel zoekfuncties. Zo kom je altijd bij je favoriete vakantie uit. Deze keer hebben wij gekozen voor Mystery Centerparcs. Dan blijft het nog een leuke verassing waar we terecht komen.

Goed en betrouwbaar

Duidelijk en goed

Heel duidelijk

Alles wordt heel duidelijk aangegeven.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)