Hele fijne en overzichtelijke site. Je vind snel wat je zoekt en boeken is zo gedaan. Ik boek altijd het liefst bij jullie.

Slechte service

Wij hadden een cadeaubon van jullie gekregen ter waarde van het bedrag van onze vakantie van vorig jaar. Die kon niet doorgaan ivm sluiting van centerparcs ivm corona maatregelen. Nu willen wij die cadeaubon gebruiken maar moeten we eerst het hele bedrag betalen van de geboekte vakantie en krijg ik pas het geld van de cadeaubon gestort nadat wij daar zijn aangekomen. Ik vind het ronduit belachelijk dat het bedrag niet gewoon verrekend kan worden aangezien we dat geld al betaald hadden.

Duidelijke en begrijpelijke site.

Het boeken was snel geregeld, alles duidelijk aangegeven. Prima.

Perfect geboekt en gewijzigd

Na verkeerd geboekt zo weer omgezet

Gemakkelijk te reserveren

Gemakkelijk door de reservering te lopen, helder

Zeer slechte service voor cadeaubonnen

Ik raad iedereen aan geen cadeaubonnen aan te schaffen van weekendjeweg.nl/bungalows.nl. We waren enorm blij met het cadeau van 250 euro, maar bij boeking kom je erachter dat je het bedrag van de cadeaubon moet betalen aan het vakantiepark en je dit pas na afloop van je verblijf terugkrijgt. Als je bonnen hebt gekregen voor een flink bedrag is dat even flink zuur. Als een medewerker aan de telefoon je dan ook nog verteld dat je blij mag met de mogelijkheid dat je de bon in kunt leveren, terwijl het hun eigen bon betreft is dat helemaal fraai.

erg goed.

Goed overzicht. Het is makkelijk te volgen om iets te boeken erg deugdelijk. Ga zo door !!! Vriendelijke Groeten.

Duidelijke site

Alles is overzichtelijk

Geen goede ervaring

Een boeking gedaan. Nergens stond vermeld dat het een voorlopige reservering was, Later hebben ze de vakantie via een mailtje geannuleerd. Geef dan een belletje en biedt alternatieve aan.

Prima en snel geholpen voor een overboeking

I.v.m. Corona ons weekendje weg tot 2 keer toe om moeten zetten naar andere data. Hierbij snel en goed geholpen door BungalowS.nl

Alles is duidelijk.

Je kunt op de site duidelijk je voorkeuren aangeven, waardoor het gemakkelijk is om een keuze te maken.

Snelle reactie

Mooie voordelige aanbieding

zeer prettig

De website van BungalowS.nl is een zeer prettige overzichtelijke site. Als ik telefonisch contact heb gehad met 1 van de werknemers wordt er altijd zeer meegedacht/mee gewerkt.

Alles is snel en goed geregeld. Behalve de regel met de cadeau kaarten. Hebben we van familie gekregen. Nu met boeken ingeleverd. Moeten we TOCH eerst de waarde betalen. en krijgen we { hopelijk } later teruggestort. Wij vinden: dat dit niet heel klantvriendelijk is. Geven daarom ook 4 sterren, anders alle 5

Onduidelijk

Ik heb een reservering via Bungalows.nl gemaakt omdat de prijs net iets gunstiger was dan bij de keten zelf. Helaas kreeg ik na de reservering een mail dat de boeking nog niet definitief was en dat ik nog een werkdag moet wachten tot ik zeker weet of het wel akkoord is. Jammer, want als je snel wilt vertrekken wil je eigenlijk ook gelijk weten of het nou echt geboekt is. Als dit vooraf gemeld was bij het boeken dan had ik rechtstreeks bij de keten geboekt. Verder was de website wel makkelijk te gebruiken en duidelijk.

Leuke aanbiedingen

Wilde graag weekendje wel en ook snel dus leuke aanbieding op jullie site gevonden

Goed, overzichtelijk en makkelijk te vergelijken.

Alleen zijn de belastingen pas bij het boeken zichtbaar waardoor de prijs hoger uit valt.

Makkelijk te boeken

Overzichtelijk en duidelijk

Makkelijk te boeken

Overzichtelijk en duidelijk

Dik tevreden!

Onze last-minute via Bungalows.nl was eenvoudig geregeld en duidelijk in de afhandeling. Ook de aangeboden accomodatie op De Leistert te Roggel was perfect. Een misverstand over de schoonmaakkosten tussen het park en Bungalows.nl is op een prettige en correcte wijze door Bungalows.nl opgelost. Kortom een aanrader!

Duidelijke website met een transparante wijze van selecteren.

zie boven

Erg duidelijk menu

Makkelijk om te reserveren Erg duidelijk menu

Uitstekend geholpen door service desk

Na dat ik een bungalow had gevonden en wilde boeken bleek dat ik mijn hond niet in kon geven, ik heb toen de service desk gebeld en zij zei toen dat er dan waarschijnlijk geen hond mee mag in de bungalow,ik zei als ik rechtstreeks boekt bij Roompot kan dit wel, ze ging dit direct uitzoeken en ze vertelde mij dat er nog 1 bungalow vrij was, we hebben toen direct via de tel. deze bungalow geregeld, Uitstekend geregeld door de dame van service desk

Prima, geen enkel probleem!

Tot nu toe, liep alles zoals het hoort.

Veel te veel boekingskosten

Mooie duidelijke website maar belachelijk veel boekingskosten €32,50, terwijl je bij hun eigen organisatie boekt. Heel raar.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)