Goed geholpen!

Telefonisch contact gehad met Nazreen, super goed, duidelijk en vriendelijk geholpen!

Makkelijk te boeken

Goed!

Een belangrijk opmerking van de ervaring van de reservering/verblijft heb ik nog niet, maar ik hoop dat het binnenkort een hele prettige vakantie zou zijn... Alsnog, de verzoeken/reserveren heel snel en eenvoudig was. Dus voorlopig heel erg tevreden over!

Tot 2 keer toe geen huisdier doorgegeven!

Wij hadden een bungalow gereserveerd en daarbij duidelijk een huisdier opgegeven (op de site van Bungalows.nl stond dat huisdieren waren toegestaan). Bleek later helemaal niet doorgegeven te zijn aan het park. Sterker nog huisdieren waren verboden in dat type huis! Reservering dus helaas moeten annuleren en een ander park uitgezocht. Weer huisdier opgegeven en wederom hetzelfde probleem! Het is dat het park zo klantvriendelijk en meedenkend is geweest en bereid was om met andere gasten te schuiven waardoor onze reservering door kon gaan maar wat een aanfluiting dat Bungalows.nl!

Hele makkelijke manier om te boeken

Goede website, en makkelijk boekbaar en uiteraard goedkoper dan via het vakantiepark zelf

boeken verliep perfect!

snel en eenvoudig geboekt

Duidelijk site. Telefonisch contact gehad zeer vriendelijke dame die het mij allemaal nog eens perfect uitlegde.

Gemakkelijk reserveren

Overzichtelijke website, gemakkelijk reserveren

Was een goed overzichtelijke site

Leuke site

makkelijk een bungalow te vinden , boeken. Veel keus en duidelijk

Je kan echt kiezen.

De website was duidelijk en overzichtelijk en je hebt veel keuzes.

Niet duidelijk, weet niet waar je aan toe bent

Wij hebben via Bungalows.nl geboekt omdat wij twee cadeaubonnen van weekendjeweg.nl hadden. Omdat we deze wilde gebruiken, hebben we via deze site geboekt. Het boeken ging prima, dat was duidelijk en overzichtelijk. Alleen het reserveren en betalen is zeer vaag en onduidelijk. Ik heb 2 cadeaubonnen van 100 euro per stuk, maar als ik het goed begrijp moet ik het volledige bedrag betalen en pas nadat ik op het vakantiepark ben geweest, krijg ik het weer terug. Dit is de eerste keer dat ik een cadeaukaart moet voorschieten, dat vind ik heel vreemd en zeker niet klantvriendelijk. Als ik gereserveerd heb, moet ik wachten op een definitieve reservering vanuit (in dit geval) Landal zelf. Ik heb nu dus geboekt, maar weet nog niet zeker of het gelukt is. Ook heb ik nog niet betaald, dat gaat ook weer via Landal. Oftewel, als ik de cadeaukaarten niet had gehad, had ik het liefste via de eigen site van Landal geboekt, zodat ik gelijk weet dat mijn boeking definitief is en ik ook kan betalen.

Voldoende

Kon helaas mijn kortingsbon niet gebruiken ( jammer) En kreeg vaak nog iets in mijn beeld ( elke keer weg klikken)

Wij boeken hier al jaren en zijn zéér tevreden klanten!

Altijd lage prijzen, vele malen de mystery boeking bij centerparcs gedaan. Maar inmiddels ook velen weekendjes weg, zomervakanties etc. geboekt. Fijn dat je hier de VVV cadeaukaart en/ of andere kortingsbonnen kunt inleveren. Nog nooit teleurgesteld! Top!

Duidelijke info

Bungalows.nl is een duidelijke website zonder vervelende verassingen achteraf. Je krijgt direct een bevestiging via de mail en je boekt een onbezorgde vakantie.

Schitterend

Aantrekkelijk

Duidelijke site

Duidelijke overzichtelijke site makkelijk om te reserveren

Het was heel duidelijk en simpel.

Ik heb zojuist een kantine geboekt via Bungalows.nl. Alles was heel duidelijk aangegeven en de reservering kwam snel tot stand.

snelle correcte service

Moeiteloos kunnen boeken

Makkelijk je pluim te verzilveren.

Mijn ervaring met het boeken van een bungalow gaat heel eenvoudig en kom je er niet uit of nog vragen hebben dan word je door een vriendelijke medewerkster verder geholpen.

Goed werd nog nagebeld over voorkeur

Prima ervaren. Werd zelfs nog nageld dat voorkeur niet meer mogelijk was!

Duidelijke site, eenvoudig te boeken via de mobiel

De site bungalows.nl vind ik erg gebruiksvriendelijk en geschikt voor de mobiel.

Eenvoudig en overzichtelijk

Via goede filtering is het eenvoudig om verblijven te vinden. Natuurlijk kun je het altijd wel ergens beter of goedkoper krijgen, maar waarom uren zoeken voor een paar tientjes?

Helemaal top

Via de site geboekt en het gaat altijd supersnel

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)