zeer slecht

ongeveer een half uur aan de lijn hangen omdat ik geen medewerker aan de lijn krijg. ik zou terug gebeld worden maar heb zelf weer terug moeten bellen. met als gevolg weer een lange tijd aan de lijn gehangen.

Soepel verlopen boeking met alle benodigde informatie

Alles duidelijk omschreven. Boeking vlot en eenvoudig. Duidelijk overzicht en correcte bevestiging.

Duidelijk en overzichtelijk

Binnen 10 min geboekt. Duidelijk en overzichtelijke beschrijving. Ook de koste zijn overzichtelijk.

Boeking verliep vlekkeloos.

Boeking is vlot verlopen, met onmiddellijk een bevestigingsmail.

Makkelijk

Makkelijk en duidelijke stappen!

Prettige site en duidelijk

Al vele malen geboekt via bungalows.nl en altijd is het prima voor elkaar met een duidelijke en goed werkende site

“Teleurgesteld”

Blijkbaar iets geboekt wat niet te boeken was!

Wij hebben een goede ervaring met bungalows

Ik heb nog wel een aandachtspunt. Wij hadden eerst een ander park gezien, maar als je verder klikt geeft die aan dat het niet beschikbaar is. Dit hebben wij ook al eerder gehad. Dit vind ik persoonlijk jammer. Ik hoop dat jullie hier wat mee gaan doen.

Zeer duidelijk!

Dit is de tweede keer dat wij via uw site een vakantie hebben geboekt. Het was allemaal heel duidelijk. Ik beveel het iedereen aan.

Heb wel 2x moeten kijken hoe het moet . Had eerst verkeerde kaart ingevuld vond ik niet duidelijk en ik vind dat terug betalen ook moeizaam . Hoop dat het gaat lukken .maar dat is afwachten Misschien ligt het aan mijn onzekerheid op internet had deze kaart liever afgegeven bij aankomst

Snel en makkelijk

makkelijk overzichtelijk snel te boekken

Snel gereserveerd

wel een vraagje wanneer ik verder bericht ga krijgen. Ik zie een reserveringsnummer 1191732 maar verder hoor ik niks meer. Ik hoop spoedig iets van u te horen Met vriendelijke groet, Mw. A.kan

Ontzettend Beroerd.

Ik probeer al 1.5 maand in contact te komen . Eerst telefonisch, die wordt dan niet meer opgenomen . Moet via mail en wachten,na een maand eindelijk reactie op de mail(moet aangeven wat de wijziging inhoud) Direct gereageerd en nu al 4x de wijziging doorgegeven. Vervolgens duurt het zo lang dat de reactie komt (Nu ineens telefonisch) maar dan is jullie reactie helaas meneer alles is vol en wij kunnen niets meer doen. Had gewoon beter en sneller gereageerd . Naar mijn mening hoef je hier niet te rekenen op begrip(die je wel voor hun moet hebben) Ik had Begin mei van de reisorganisator al bericht dat de vakantie omgezet kon worden maar dat moest via Bungalows.nl want die zaten ertussen(helaas). En nu hebben ze het voor mekaar er is niets meer mogelijk. Een halve ster omdat het moet.

Makkelijk te boeken

Fijne, overzichtelijke website. Makkelijk te boeken.

Fijne website

Fijne site om te zoeken en het boeken ging ook zeer snel en gemakkelijk

Overzichtelijke keurige site

Nette site met mooie aanbiedingen.

Makkelijk boeken

Simpel een reservering maken en heel even later al een bevestiging

Super makkelijk

Na een keuze gemaakt te hebben is het super eenvoudig om te boeken.

Prima geregeld

In een paar muisklikken de vakantie geregeld.

Snelle afhandeling na boeken

Ik had geboekt en betaald .gelijk een verlopige reservering. Uurtje later al definitieve reservering

Super website

ik kijk met onwijs veel plezier uit naar onze vakantie. Zojuist via de website een verblijf geboekt en alles is super overzichtelijk. Ik ga zeker vaker boeken dank jullie wel voor de service

Geweldige duidelijke site

Een mysterie week bij Center Parcs geboekt en telefonisch nog wat vragen gesteld. Alles was heel duidelijk en we zijn nu heel benieuwd waar we terecht gaan komen en in welk huisje. Voor de tweede keer nu geboekt en jullie service is top

Site is heel duidelijk en de vakantie is snel geboekt.

Prima site met duidelijke omschrijving. Snel geboekt.

Super contact

Contact opgenomen in verband met onduidelijkheid over boeking. Zeer netjes en goed te woord gestaan. Ik wist direct waar ik aan toe was. Klasse

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)