extra bijkomende kosten - boeking nog steeds niet definitief

1. Ik vind het bijzonder dat ik een review verzoek krijg, terwijl ik nog geen definitieve bevestiging van mijn boeking heb ontvangen. 2. Nadat ik alle betalingsstappen op de webste heb doorlopen en de boeking heb voltooid, ontvang ik niet de bevestiging van mijn boeking, maar een bericht dat ik nog 150 euro extra moet betalen. Ik snap niet waarom het feit dat jullie site niet op orde is, dit nu opeens mijn probleem wordt..

Zeer slecht! Onvriendelijk personeel!

Ik heb een weekendje in een bungalow geboekt. Leek een mooie aanbieding. Een paar dagen later word ik gebeld door een zeer onvriendelijke mevrouw die zegt dat zij het huisje dubbel verhuurd hebben en wij er dus niet in kunnen... We zouden met 8 personen gaan, daarom een 8 persoons bungalow gehuurd. Mevrouw had wel een andere optie... een 6 persoons bungalow... voor 8 personen?! Ik doe GEEN zaken meer met Bungalows.nl

zeer makkelijke website

Ik kon me niet persoonlijk inloggen zodat mijn reed eerder gebruikte gegevens zichtbaar waren

SNELLE SERVICE

AARDIGE MEVROUW.

Erg duidelijk

Makkelijk te vinden en te boeken. Hebben dit al vaker zo gedaan zonder problemen.

Prima website

Duidelijke indeling en gemakkelijk boeken

Duidelijk!

Voor onze eerste boeking is alles duidelijk tot nu toe.

Snelle reactie op boeking

Snelle bevestiging boeking

Parkeerplaats

Hebben we een parkeerplek bij onze accomodatie? We krijgen nu na de boeking nieuwe voorwaarden, waarbij die parkeerplaats niet 100% zeker wordt gesteld. Wij zijn wat ouder en behoeftig. We krijgen nu ook een opdracht om het bedlinnen (19.50) tevoren over te maken, terwijl op de eerste rekening stond dat we dat bij aankomst aan het park konden voldoen. Graag duidelijkheid. Vr.gr. fam Rekmans

Helemaal goed en gemakkelijk uit te voeren. Wel jammer dat als je aan reserveren bent er allerlei kosten bijkomen die initieel niet worden aangegeven.

Goed, maar liep vast bij betalen

Makkelijk. Hoef alleen niks van de tweede bezoeker in te vullen. Hoort dat?

Leuke aanbiedingen en snel geregeld

Via bungalows.nl al een aantal keer een huisje of appartement geboekt voor een leuke prijs. Vele malen goedkoper dan de aanbieder zelf.

muy buena y facil de realizar

muy buena experiencia , facil y agradable

• ¿Nos recomendarías?

Prettig contact

Bij het reserveren met gebruikmaking van meerdere weekendje weg cards, werd 1 card niet herkend. Helaas dan maar zonder die ene card boeken. Bij achterhaling van de juiste code contact gezocht met de vraag: Mag die card achteraf nog gebruikt worden voor deze reservering? En op zeer vriendelijke en correcte wijze werd ik daar via de mail bij geholpen.

Tevreden

Ik ben zeer te vrede!! Ik boek regelmatig via jullie en blijf dat in de toekomst ook doen!! Ik had per ongeluk een dubbele reservering en dat is prima opgelost

Lang met laden

Het laden is erg lang als je specificaties aanpast. Verder is de site fijn om te gebruiken.

Afsluiten ga moeilijk,lijk net of die niet afsluit je boeking

Lijk net of de boeking niet afsluit

uitstekend

netjes,vriendelijk en deskundig geholpen. prima

Waardeloos en weinig keuze

Voorkeursligging in centerparcs niet mogelijk via hun. Enige mogelijkheid is een goedkoop afgetrapt centerparcs huisje, vip huisje is ook niet mogelijk. Early check in en Friends voordelen ook niet. Kortom. Boek hier lekker niet

Snel & fijn boeken

Enorm fijne website om de locatie te boeken. Werkt erg fijn samen met Weekendjeweg.nl. Zeker een aanrader!

Duidelijk

Een duidelijke en verzorgde site met voldoende informatie.

Heel duidelijk en echt de goedkoopste aanbiedingen!

Alleen de pagina's van de website laden soms heel langzaam, maar verder heel tevreden

Goede ervaring boeken bij Bungalows.nl

Regelmatig heb ik via Bungalows geboekt. Het gaat snel en is overzichtelijk. De bungalows zijn duidelijk beschreven. Ook de faciliteiten zijn duidelijk. Tot nu toe geen klachten. De enige twee opmerkingen die ik wil maken zijn dat mij niet duidelijk is wat er met "bedlinnen"bedoeld wordt. Is dat compleet beddengoed of breng je zelf dekbedovertrek en slopen mee? Ook hebben we wel eens meegemaakt dat het zwembad gesloten is tijdens ons bezoek en dat dat m.i niet heel duidelijk op de site staat.

Helder en duidelijk

Makkelijk te selecteren en opties aan te geven.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)