Makkelijk en duidelijk

Alles staat duidelijk en goed omschreven, je kunt duidelijk je wensen aangeven.

Makkelijk

Snel en overzichtelijk..nu duimen waar we naar toe gaan

Nog geen idee

De reacties op de reviews maken me wel zorgen ik hoop wel dat het huisje fris en schoon is

snelle service, onduidelijkheid over aantal huisdieren

Mijn enigste feedback punt is dat er op de website vermeld wordt dat er maximaal 1 huisdier mee mag. echter vanuit het park mogen er 2 huisdieren mee komen naar het huisje. Ik kreeg het advies om contact op te nemen met bungalows.nl , na wel meer als 20 minuten in de wachtrij te staan kreeg ik te horen hoe dit opgelost kan worden (door bij opmerkingen aan te geven 2 huisdieren mee te nemen en dat dit akkoord is vanuit in dit geval eurparcs!),naar mijn idee kan dit proces verbeterd en versneld worden door dit aan te laten passen, wie weet lopen jullie hierdoor nog boekingen mis!

Redelijk overzichtelijk

Of ik heb het over het hoofd gezien, maar om voorkeurs keuze te boeken is niet mogelijk. Dat is wel jammer. En het is jammer dat je niet alle huisjes via jullie kan boeken.

Fijne site

Overzichtelijke site en leuke prijzen

Alleen maar goede ervaringen met het boeken van vakanties.

Wij boeken vaak een mysterie via jullie site. Nooit problemen gehad en alles is altijd goed geregeld.

Heb al eerder geboekt. Betaling is alleen niet duidelijk waar en wanneer ik dat moet doen

Makkelijke en duidelijke site

Boek al jaren tot volle tevredenheid op deze site

Goed en overzichtelijk

Graag wat meer foto's van de woningen, slaapkamers etc.

2 keer een vakantie geboekt 2 keer geannuleerd

Ik heb 2 keer in 1 weekend geprobeerd een vakantie te boeken van een aanbieding op de website. Tot 2 keer toe word mijn vakantie geannuleerd. Wegens niet meer beschikbaar. Bied ze dan niet aan op de website. Bespaar je een hoop ergenis mee

Nieuwsbrief

Voordat ik ging boeken, heb ik mij aangemeld voor de nieuwsbrief, waardoor ik €7 korting zou krijgen. Ik heb een code gekregen , maar kon het nergens invullen. Dus heb mijn boeking voortgezet maar zonder de korting.

Eenvoudig en snel.

Het boeken gaat eenvoudig en snel. Hopelijk verloopt de rest ook zo.

Snel en eenvoudig

Snel en eenvoudig iets geboekt

Vlot en helder boeken

Makkelijk zoeken en de boeking gaat vlot en helder

Makkelijk en de goedkoopste!

Meerdere sites afgezocht, deze was echt het meest overzichtelijk en goedkoopst.

In een vloek en een zucht geboekt

Makkelijke website overzichtelijk en goed gesorteerd. Snel gevonden wat wij wilden, duidelijk overzicht van prijzen en bijkomende kosten. Ideaal is ook de mogelijkheid voor het inleveren van een cadeaukaart. Tip: op de website van Landal bij het betreffende park staat dat de receptie en restaurant verbouwd wordt tot medio maart, ik kwam hier pas achter toen ik op de website van Landal ging kijken...dit zou absoluut ook op jullie website kenbaar gemaakt moeten worden om niet voor verassingen te komen staan!

Goede aanbiedingen! Leuke acties

Goede aanbieding leuke acties en duidelijke omschrijving van de park faciliteiten en de accomodaties. Goed en duidelijk overzicht en fijn dat je een selectie kan maken voor wat je belangrijk vind wat aanwezig is op het park. Ook fijn dat je een keten kan selecteren en zo eenvoudiger prijzen kan vergelijken. Het enige nadeel vind ik en vind ook wel zo netjes dat het aangepast zou worden is het annuleringsverzekering bij mystery park. Het is maar goed dat ik de voorwaarden verder heb doorgelezen waarin staat dat het niet mogelijk is te annuleren dus heb de boeking toen nog aangepast anders had ik €14 voor niks betaald. Geen extreem hoog bedrag maar toch sonde.

Duidelijk, snel en goedkoop vakantie regelen

Ik heb een mistery vakantie geboekt via Bungalows.nl. Via de site kan je snel, duidelijk en goedkoop de vakantie boeken. Er zijn veel voorwaarden bij dit systeem maar die staan allemaal duidelijk en tijdig vermeld. In het verleden heb ik ook goede ervaringen gehad met deze site en soort vakantie. Het is elke keer weer een verrassing waar je terecht komt.

Mijn ervaring is dat het vriendelijk en vlot gaat

De boeking ging vlot

Snel ,makkelijk, duidelijk en overzichtelijk

Goede website, goede zoekfunctie. Boeking gaat duidelijk, geen verborgen dingen. Snel en makkelijk alles geregeld

Goeie site.

Erg gemakkelijk om een verblijf te vinden en te boeken.

In korte tijd boeking voltooid

Het is een duidelijke website, werkt makkelijk en alles is duidelijk omschreven. Boeking vlot kunnen voltooien. Ik boek al jaren op deze manier. Al meerdere malen door jullie gebeld waar extra service werd verleend om 2 huisjes naast elkaar te boeken.

Altijd goed

Wij boeken best vaak via bungalows.nl en is altijd goed geweest, nooit geen problemen Als je contact zoekt ook altijd snel een antwoord of oplossing

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)