Goede ervaring met de telefoniste van het Service Center

Pluspunten: - De telefoniste heeft mij een goede korting kunnen geven, waardoor ik bij Bungalows.nl. heb geboekt. - Ze heeft veel moeite gedaan om mij als klant te houden waardoor ze moest overleggen met haar leidinggevende en Landal. - De telefoniste was heel vriendelijk en behulpzaam. Compliment! - Ik ben heel tevreden over Bungalows.nl. Al ruim 15 jaar! Minpunten: - Ik krijg niet automatisch korting als vaste klant (ruim 15 jaar!). Ik moest moeite doen om korting te krijgen. - Doordat ik de prijzen had vergeleken met Bungalowspecials.nl, Booking.com en Landal.nl en telefonisch bij de Landal klantenservice had geïnformeerd kon ik een lagere prijs krijgen, niet als vaste klant bij Bungalows.nl/Weekendjeweg.nl. - Bij Landal zelf kreeg ik als platina ANWB lid korting op de huurprijs, de totaalprijs was lager dan Bungalows.nl. - Er zit waarschijnlijk een fout in het boekingssysteem: ik kon mijn kinderen niet boeken. Zij zijn beiden op het moment van boeken en verblijf 17 jaar. Het boekingssysteem rekent automatisch alsof ze 18 jaar zijn. - De reserveringskosten bij Bungalows.nl zijn hoger dan bij Landal zelf. Een volgende keer zal ik weer boeken bij Bungalows.nl. Het loont de moeite om de prijzen te vergelijken.

Super. Duidelijk.

De site is erg duidelijk en makkelijk. Ook voor 'n niet zo'n piepjong iemand.

Het systeem werkt prima en het was snel geregeld. Inmiddels de papieren via de email binnen. Wij gaan nu voor de 7e keer naar het Wildrijck. Prima park, mooi bungalows echt een aanrader.

Gemakkeliojk te boeken

Ik vind het nog steeds vervelend dat er van die hoge reserveringskosten zijn, de klant moet alles zelf doen/regelen, waarom dan nog € 32,50 extra moeten betalen?

Makkelijk te boeken.

Op zich is het boeken via de site eenvoudig. Er is voldoende informatie over de betreffende plek. Nadeel is dat als je even uit het boekingsproces ben gegaan om eventueel verdere informatie op te zoeken je weer alles van vooraf moet invullen. Als laatste vind ik de boekingskosten aan de behoorlijk hoge kant.

Overzichtelijk, duidelijk en makkelijk boeken

We hadden een aantal cadeaubonnen gekregen die we graag met het gezin wilden verzilveren. Gekozen voor een weekendje weg. En wat is er dan niet leuker als je daar bonnen voor kunt inleveren. Site is praktisch, overzichtelijk en reserveren een peulenschil.

Duidelijk maar wel onverwachte kosten

Ik vond het boeken heel duidelijk. Echt kinder spel. Echter wanneer ik lees va €179 en uiteindelijk nog bijna €100 met kwijt ben vind ik wel balen

Goede kortingacties

Snel, duidelijk en goedkoop

overzichtelijke site om vakantiebungalow te boeken

Ik heb op deze site al meerdere keren onze vakantie geregeld. De site is prima overzichtelijk. Je kan precies de datum en het aantal dagen invullen wanneer je weg wilt. En ook de reservering is snel voor elkaar.

overzichtelijk en gemakkelijk te boeken

ik boek al jaren bij bungalows.nl Nooit problemen gehad.

Heel duidelijk de site

Vrij makkelijk een boeking gedaan, alles staat duidelijk omschreven

Vriendelijke mevrouw aan de telefoon gehad en netjes geholpen!

Goed, snel te boeken

Laat bij het reserveren de plattegrond zien, dat is makkelijk bij het opgeven van een voorkeur.

Reservering duidelijk en snel

Duidelijke en snelle reservering

top

top

Te weinig informatie

Kwam op deze site terecht via ‘weekendjeweg.nl.’ De site geeft vervolgens hele summiere, te weinig informatie over de accommodatie. Op basis hiervan weet je absoluut niet wat voor huisje je boekt (geen plattegrond, geen foto’s van de inrichting/van het huisje). Zelfde accommodatie veel uitgebreider kunnen bekijken op de site van Centerparcs.

Snel en makkelijk

Makkelijke site een boeking is zo gemaakt

Makkelijk en overzichtelijk een vakantie boeken!

Het was erg makkelijk om de juiste vakantie te vinden en te boeken. Overzichtelijke site en makkelijk te gebruiken.

Snelle en duidelijke boeking. Gunstige prijzen

Mijn interesse werd gewekt door een heel gunstige prijs/kwaliteit. Na mijn email met een aanvullende vraag over de boeking werd ik supersnel en met een bevredigend antwoord terug bericht. Super.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Jammer dat je nog steeds niet in één opslag kunt zien wat een verblijf gaat kosten. Een nachttoeslag (toeristenbelasting) waarvoor op verschillende sites verschillende bedragen worden gerekend kan ook écht niet meer...

zeer eenvoudig te boeken

zeer overzichtelijke site, en makkelijk een bungalow te boeken!

Leuke parken.

We zijn al eerder op 1 van jullie parken geweest en dat was goed bevallen dus vandaar deze boeking weer. Gr Ruud Mulder.

Super duidelijk

Via 't internet is 't heel duidelijk op de site

Super geholpen, mooie prijs

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)