Ik boek regelmatig vakanties via bungalows.nl

Er zijn regelmatig goede acties met prijzen die lager liggen dan wanneer je rechtstreeks bij een park of organisatie reserveert.

Fijn

Erg fijne ervaring op de site. Enkel zou ik het fijn vinden als er bij sommige meer informatie bij stond. Ik moest nu een aantal dingen zoeken. Verder erg fijne site en heb er nu al zin in.

Overzichtelijk

Veel keuze en leuke aanbiedingen.

Hele duidelijke website

Goede filters om je zoek actie te helpen! Heel duidelijk dus verder geen opmerkingen over....

Onduidelijk site ivm prijzen

Wij waren aan het kijken voor park portzelande en de Prijs was €329 Paar dagen later kregen we bericht van centerparcs om te voltooien, toen we gingen boeken was de prijs €379 Vinden het heel jammer op het manier hoe het allemaal gegaan is!!!!

Fijn dat je bij alle aanbieders terecht kan.

Eenvoudig snel

Snel, voordelig, betalen met VVV bonnen

Handig, overzichtelijk, fijn dat er meerdere aanbieders op 1 site staan, goedkoper dan op site van aanbieder, alleen toeslagen pp per nacht veel hoger dan wanneer je rechtstreeks bij aanbieder boekt

Goed personeel en nette huisjes

makkelijk en snel geboekt!

De informatie was voldoende en de boeking was snel gedaan!

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website

Reserveren is heel eenvoudig en gemakkelijk. Ook met de cadeaubon van weekendje weg. Wij kijken uit naar het verblijf in de bungalow.

Prijzen kloppen niet

Reservering is op zich goed gegaan alleen de prijzen komen niet overeen met de prijs die ik uiteindelijk moet betalen aan Roompot. Eindschoonmaak en Bedlinnen vallen duurder uit dan dat Bungalows.nl aangeeft zodat de eindafrekening hoger wordt.

Omslachtig om te boeken

Heel gedoe om te boeken.4 keer hetzelfde in moeten vullen,dan een voorlopige reservering,en pas de volgende dag de gelegenheid om definitief te boeken.Mischien heb ik nu wel 4 keer geboekt!

Goede duidelijke info op de site, snelle reacties op de boeking en goede afhandeling van vragen. Het hele boekingsproces als positief ervaren.

Kastje naar de muur...klant onvriendelijk

Slechte communicatie tussen centerparcs en bungalows.nl. Gemiste kans en klant onvriendelijk. Nooit meer!

Duidelijk

Alles is goed omschreven

Ging heel goed

hebben goed voor ons gezorgt we hadden een weekend weg kaart maar konden het niet verzilveren maar j

konden hem niet verzilveren maar julie hebben mij netjes binnen 2 dagen het geld al op onze rekening gezet prima bedankt

Duidelijk en overzichtelijk

Prima, duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk te lezen. Ga zo door.

Altijd goed geholpen

Al diverse keren geboekt. Altijd goed gegaan

perfect

duidelijk hoe en wat, alles overzichtelijk.

prima site met intressante prijzen

We hebben vaker bij jullie geboekt en het is prettig om bij een betrouwbare website voor interessante prijzen een vakantie te boeken. Ga zo door.

geen probleem met het boeken

Het ging allemaal gemakkelijk. Geen opmerkingen

heel gemakelijk en super snel !!

ik was opzoek naar een bepaalde vakantie park en via deze site toch geld bespaard!!

Snel boeken

Prima site! Boeken ging snel en makkelijk , alleen had ik een cadeaucard en dat ging niet goed maar na een 2e poging wel. Nadeel van de cadeaucard is wel dat als je de kraslaag eraf krabt de code echt slecht te zien is.

Duidelijke en heldere informatie accommodatie.

Boeking gedaan bij centre-parcs. De info, met foto's, was op de site van Bungalow.nl beter dan op de site van Centreparcs zelf. (Er van uitgaande dat deze straks in de praktijk ook o ereenko.t dan toch)

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)