Goede boeking, slechte afhandeling.
De boeking van ons last minute weekendje weg verliep prima, overzichtelijke site en direct een voorlopige bevestiging in de mailbox.
Helaas kregen we de volgende dag rond het middag uur het bericht van Bungalows.nl dat zij de boeking hadden geannuleerd; dit omdat er een dubbele boeking had plaats gevonden en het betreffende park geen accommodaties meer beschikbar had. Zeer teleurstellend. In de mail stond ook een link waarin werd verwezen naar nog wel beschikbare parken en accommodaties, helaas bleek deze link onjuist te zijn. Vervolgens heb ik gebeld met de klantenservice; hierin werd mij verteld dat er een dubbele boeking was gedaan, het niet het probleem was van de organisatie en dat de link niet klopte kon gebeuren. Kortom een gesprek wat totaal niet klantgericht was. Daarna heb ik een juiste link ontvangen, echter waren er inmiddels door het verstreken van de tijd geen vergelijkbare parken/accommodaties meer te vinden in een prijsklasse welke overeen kwam met de eerdere boeking. Uiteindelijk toch nog een andere mogelijkheid gevonden (niet op bungalows.nl), helaas wel behoorlijk duurder! Op mijn mail welke ik heb gestuurd naar de klantenservice betreft de afhandeling/annulering heb ik tot op heden niets vernomen. Voor ons een reden om in het vervolg niet meer te boeken via deze website. Verder ben ik eigenlijk benieuwd of het betreffende vakantiepark wel op de hoogte is van deze afhandeling.