zeer goed

grote keuze makelijk boekken snel geregeld alles op een siede

mijn klacht is in eerste instantie met weinig begrip ontvangen, maar in tweede instantie goed opgepa

Het betrof een superaanbieding, waar door een fout op de website de aanvankelijk in rekening gebrachte huur na bevestiging opeens met het bedrag van de eindschoonmaak werd verhoogd. Het lukte mij niet om dit de receptioniste telefonisch duidelijk te maken. Ik zou het niet begrepen hebben. Pas na doorschakelen naar een andere medewerker werd er echt geluisterd. Het sturen van schermprints heeft hierbij ook geholpen om het probleem te verduidelijken. Door Bungalows.nl is toen snel naar een oplossing gezocht. Men heeft het park benaderd en het park heeft mij binnen 24 uur gebeld en de correctie toegezegd. Alsnog een pluim voor de afhandeling door Bungalows.nl. Overigens ben ik nog in afwachting van de nieuwe factuur.

Makkelijk en snel

Het maken van een reservering was makkelijk en snel. De site is duidelijk waardoor je alles snel kan doorlopen

Makkelijke website alleen niet duidelijk of de boeking ook gedaan is.

Website was gemakkelijk te begrijpen en de boeking ging erg makkelijk en snel. Alleen niet duidelijk of de boeking doorgekomen is.

Prima geholpen

Er ging iets fout bij de betaling. De helpdesk heeft me snel een betalingslink gestuurd.

wachten nog op een bevestiging

wacht nog op een bevestiging

Was allemaal goed te volgen.

Ik vond het een fijne website om mee te werken en duidelijk wat de prijzen zijn.

Altijd goed en voordelig!

Overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk

Gewoon goed

Alles duidelijk

Alles was duidelijk

Wij kregen les hauts de bruyeres toegewezen. Spijtig. Wij hadden gehoopt op 3forets of lac d ailette omdat we daar nog niet geweest zijn en we vrijdagavond nog moeten vertrekken met de kindjes. Zou leuk zijn als er meer gekeken wordt naar leeftijden van kinderen voor duur van de ritten. Hoe checken we in?

Ellendig

Hallo Staan we bij de receptie krijgen we geen sleutel. Dit omdat de betaling nog niet ontvangen was. Na contact met drie personen nog niet opgelost. Ze stonden in de wacht bij roompot om tevragen of de betaling al gedaan was. Aangezien wij vrijdag pas geboekt hadden, hadden hun nog geen betalingsbewijs gestuurd. Sta je echt voor ... bij de receptie. Toen buiten op terras zitten wachten. Even een oplossing zoeken. Ben toen op mijn telefoon ingaan loggen bij Rabobank om toelaten zien dat we betaald hadden. Toen kregen we eindelijk de sleutel. Volgende keer kunnen jullie beter zeggen betalen voor accomodatie op t park. Wij waren echt boos en teleurgesteld Gr p Vaes

Geweldig !

Ik heb telefonisch contact opgenomen n.a.v. problemen met een boeking. De mevrouw die opnam was zeer ter zake kundig en heeft de boeking voortreffelijk afgerond.

het boeken van een bungalow was een eitje het bedrag van de ingeleverde cadeaubonnen was binnen 1 dag op mijn rekening gestort. PRIMA

positief

direct gevonden

Goed en makkelijk zoeken en boeken

De boeking is vlot en gemakkelijk verlopen.

Duidelijk

Kon vlot boeken en toen de code niet lukte prima geholpen door de telefoniste.

Zoeken naar een passende vakantie is heel makkelijk

Nog nooit problemen met een boeking gehad via Bungalows.nl duidelijke site , makkelijk boeken en soms zelfs goedkoper dan bij het betreffende vakantiepark zelf.

Duidelijke site dat snel werkt

Snel zoeken met tal van mogelijkheden om aan te geven hoe, wat en waar

Leuke bungalow gevonden op last minute voorheen leuke prijs, helemaal top

Super duidelijke site. Alles makkelijk te vinden

we werden goed te woord gestaan door u medewerker

we werden goed te woord gestaan door u medewerker

op zich goed, maar wel wat onduidelijkheden

Ik boek bij bungalows.nl, maar moet mijn kortingscode invoeren bij weekendjeweg, en ook de betaling is via weekendjeweg. Zorgt wel voor verwarring. Telefonisch contact gehad, werd vlot en goed geholpen

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)