Pluspunten
Alles snel geregeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuke smiles actie! veel aanbod!
Pluspunten
Fijn om via de mail het te regelen en alles is overzichtelijk en duidelijk aangegeven.
Pluspunten
Boek nu vaker via bungalows.nl het is makkelijk en fijn zoeken voor de beste prijs!!
Pluspunten
Goeie service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Speciale wensen kunnen worden aangegeven en er wordt altijd serieus gekeken of dit mogelijk is. Antwoorden volgen altijd snel. Ik boek hier al jaren en blijf dit doen. Proffesioneel en betrouwbaar!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijk enthousiast personeel Veel faciliteiten voor kinderen
VerbeterpuntenMeer faciliteiten voor honden(bezitters)
Pluspunten
eerste keer via bungalows geboekt dus mijn eerste indruk is erg positief
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle reactie via de mail
VerbeterpuntenQua prijs vond ik het duur omdat het huisje wel diverse onderhoud nodig had
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenKan er geen 1 noemen.
Pluspunten
Mooie omb5
VerbeterpuntenInternet slecht