Jammer dat je cadeau kaart niet meteen inwisselbaar is

Beetje vreemd dat je cadeau kaarten hebt maar dat je toch eerst de resevering zelf moet betalen? Zo gaat t zijn doel voorbij dan kan iemand net zo goed geld geven ipv een cadeau kaart

Reuze gemakkelijk

Overzichtelijke keuzes en goede aanbiedingen. Boeking gemakkelijk.

Duidelijk

Alles is duidelijk aangegeven

snel

Gelukkig kon de verkeerde boeking snel hersteld worden.

Snel geboekt , helaas maar de helft van een vvv bon in kunnen leveren

Fantastisch geregeld allemaal.

Binnen een heel korte tijd was onze reservering gemaakt. Duidelijke site. Een aanrader.

Goede aanbiedingen

Goede aanbiedingen en ruime keus. Snelle en nette afhandeling

Teveel e-mails na boeking dat ik niet meer weet wat ik ermee moet!

Wij hebben geboekt en gereserveerd en ikke kreeg binnen paar uur wel 6 e-mails daar raken mensen overzicht mee kwijt. Maar hopen wel dat we leuke week hebben in april.

Fijne overzichtelijke site met goede filtermogelijkheden

Heerlijk dat je niet alle ketens apart langs hoeft, maar in 1x kunt zoeken in het hele Nederlandse aanbod! Filtermogelijkheden zijn voldoende Het enige wat ik mis is in de zoekresultaten zijn links naar de websites van de parken

Was zeer duidelijk

Duidelijk, ik boek bijna altijd via bungalows.nl

Bij de boeking werden we goed te woord gestaan

We moeten nog naar de bungalow gaan dus daar kunnen we niet over beoordelen

Duidelijk, geen verrassingen achteraf.

Boeking was snel geregeld.

Zeer goed!

Duidelijk, snelle service!

Prima overzichtelijk en vlot te boeken

Bevestiging vlot binnen.Leuk geprijsde aanbieding daarna communicatie met park zelf vlot op gang.

Gewoon duidelijk en simpel!

Simpel en makkelijk je vakantie boeken. Verder niks aan toe te voegen.

Beetje ingewikkeld

zijn best wel wat vragen maar telefonisch niet te berijken

Duidelijke Site, scherpe tarieven

Als ik een identiek huisje in een identieke periode vergelijk met (bijvoorbeeld) Roompot zelf, ben ik nu zo'n € 40 goedkoper uit. Duidelijke, overzichtelijke site.

Lekker welness-huisje

Ik had een huisje met sauna en stoomdouche geboekt, maar bij aankomst bleek er geen stoomdouche in te zitten, maar een massagedouche. Gelukkig kon de receptie mij herplaatsen in een huisje waar wél een stoomdouche in zat.

Goed en betaalbaar

Makkelijk boekenbaar, alles spreekt voor zich en duidelijk. Prijzen zijn erg aantrekkelijk.

Prima en duidelijk

Het vinden van een mooie aanbieding voor een bungalow verliep heel goed !

slecht

ik wilde cp mystery boeken vergat iets extraging terug en alle cp mystery is weg geboekt door jullie door versoepelingen morgen..? Nu wat anders geboekt maar wat erg dat jullie snel alle cp mystery snel op niet beschikbaar hebben gezet voel me bedrogen..

Teleurstellend

Ik wilde een boeking maken, kon het hele proces doorlopen, maar bij de bevestiging en de betaling kreeg ik de melding dat de accommodatie niet meer vrij was. Dat had eerder aangegeven mogen worden wat mij betreft. Normaliter ben ik overigens erg tevreden over jullie site. Daarom beveel ik jullie zeker aan.

Fijn geholpen

Had een vraag. Ontzettend fijn geholpen via de mail en daarna telefonisch. Hoop dat de bungalow ook fijn is.

Keurig geholpen zeer vriendelijk

Graag een nummering op de afdruk bladen van de voorlopige reservering. Verder prima en na goed lezen helemaal duidelijk.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)