Pluspunten
Scherpe prijzen en zeer goede service
Pluspunten
Mooie aanbiedingen
Pluspunten
Mooie aanbiedingen, goede service
Pluspunten
alles perfect geregeld
Pluspunten
Alles vlot geregeld,top!!
Pluspunten
Goede klanten service, fijne en adequate communicatie. Berichtgeving altijd up to date.
Pluspunten
Ruime keuze en altijd wel leuke aanbiedingen!!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Zijn altijd de beste prijzen en makkelijk te vinden op de website, is goed navigeerbaar
VerbeterpuntenGeen, ga vooral zo door
Pluspunten
Goede service en duidelijk
Pluspunten
Gezellig en genoeg te beleven in dit park. Ca****** goed voor elkaar.
VerbeterpuntenWebsite duidelijk verbeteren. Ik en mijn gezin wilde heel graag naar ponypark city helaas is dat niet gebeurd en zijn we op ponypark slagharen uit gekomen. Waar Door mijn dochter helaas geen actieve gebeurtenissen van het paardrijden heeft kunnen doen wat wel op ponypark city te beleven is. Dus duidelijk verschil maken tussen ponypark slagharen en ponyparkcity. Persoonlijk vind ik ook dat het onverantwoord is dat onervaren mensen met paardjes aan huis hebben staan die geen ervaring hebben met paardjes.
Pluspunten
Je denk makkelijk. Mare dat is allen het betalen.
VerbeterpuntenNiet roken aangegeven. Niets mee gedaan. Na ctc park moest er bevestiging komen van bungalows.nl zou men regelen. Dag later gebeld men heeft direct park gebeld. Helaas optie was al weg. Dus een rokers hut. Bungalows.nl kan niets doen behalve naar de kleinelettertjes wijzen dat zij niet verantwoordelijk zijn. Niet roken is een verzoek. Annuleren kan niet te kort dag. Alterneer asn bieden kan. Opnieuw boeken en betalen. Waardeloos. Advies niet boeken via bungalows.nl.
Beste meneer Visser, Als touroperator kunnen wij voorkeuren niet op voorhand bevestigen, daar de indeling wordt gedaan door de parken zelf. Wanneer er een medische reden wordt vermeld of dat gast de reservering alleen definitief bevestigd wilt hebben wanneer er aan de voorkeur voldaan kan worden, nemen wij op voorhand contact op met de parken wat de mogelijkheden zijn. Dit is bij uw reservering niet het geval geweest en had u een type gereserveerd waarin gerookt mag worden. Wanneer wij van de parken doorkrijgen dat een bepaalde accommodatie rookvrij is, wordt dit op de website vermeld. In elk ander geval kan dit betekenen dat er accommodaties zijn waarin roken is toegestaan of rookvrij kan zijn. Met vriendelijke groet, BungalowS.nl