Pluspunten
Vriendelijk personeel. Mooi gelegen.
VerbeterpuntenZeer veel autoverkeer op z.g. autoluw park. Huisjes erg gedateerd.
Pluspunten
Zeer scherpe aanbiedingen, al vaak gebruik van gemaakt. Bij vragen altijd een snel antwoord. Top gewoon.
Verbeterpunten-
Pluspunten
leuke prijs
Pluspunten
alles naar je wens en goed koop
Pluspunten
de gehele digitale communicatie is prima
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie via digitale wijze.
Eerlijk zijn met webteksten op site... Bij een "gloednieuw" vakantiepark verwachten wij ook een hagelnieuw park; geen reeds uitgeleefde vakantiewoning....
Beste familie Baeten, Wij betreuren het feit dat er verouderde informatie op onze website heeft gestaan en uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Daar wij graag onze excuses willen maken en inhoudelijk in willen gaan op uw bevindingen, zullen wij u om deze reden van een persoonlijke reactie per e-mail voorzien. Met vriendelijke groet, BungalowS.nl
Pluspunten
Goed te vinden, leuke aanbiedingen!
Pluspunten
Kon mijn cadeaubonnen inleveren, wat bij het park zelf niet kan (van weekendje weg), en de kosten waren gewoon gelijk. Heb een hele tijd geleden zelfs een keer een boeking gedaan waarbij bungalows.nl een paar tientjes goedkoper was.
Pluspunten
veel faciliteiten voor het wat jongere kind.
Verbeterpuntensupermarkten op de meeste parken toch wel vrij prijzig.
Pluspunten
Werkt eenvoudig en duidelijk
VerbeterpuntenWat betreft communicatie van de prijzen is er wel verbe****** mogelijk. We hadden een actie van 99,- maar betalen uiteindelijk 150,- ivm met alle verplichte kosten die pas duidelijk worden als je gaat boeken.. Weliswaar nog steeds niet duur maar communicatief is het sterker als dit meteen al duidelijk is in plaats van dat je daar pas achter komt nadat alles al is ingevuld.