Hele goede site .

Pluspunten

goed geholpen en mee gedacht met het maken en aanpassen van de reservering

Pluspunten

bungalows.nl wordt altijd alles in orde gemaakt netjes bedankt

Pluspunten

snel, makkelijk

Pluspunten

Al verschillende boekingen gedaan bij BungalowS.nl,en die waren altijd perfect,wij zijn heel erg tevreden over BungalowS.

Geen idee,wij zijn heel tevreden

Pluspunten

goede afhandeling van zaken en ook van begeleiding en tips.

Pluspunten

Ben zeer tevreden over de behandeling van de aanvragen cq bevestigen van de reisjes die geboekt zijn. Ook de snelle afwikkeling vind ik zeer goed.

Tussen het oude bungalow Trips en bungalow S zitten wat verschillen, die misschien verbeterd kunnen worden, zoals: -keuze totaal prijs (all in prijs) -keuze met fiets etc. -iets meer gegevens over de accomodaties

Pluspunten

Keurig schoon,goede bedden ,prachtige omgeving

Te klein terras

Pluspunten

zo geregeld met mijn extra vragen prima

Pluspunten

goedkoper op vakantie toppie alles goed geregeld

Pluspunten

Boek vaker bij Bungalows.nl... altijd naar wens

Pluspunten

Snel en makkelijk iets geboekt

Pluspunten

Goed verzorgd en schoon. Ook het zwembad was schoon. Voor de kinderen veel te doen

Pluspunten

Snel en makkelijk overzicht van diverse vakantieparken/campings tegen een betaalbare prijs. Daarnaast ook veel leuke acties. Wij zijn de eerste week van de meivakantie weggeweest via een aanbieding van Bungalows.nl. Ondanks het Hollands weer was het een geweldig weekje weg door de faciliteiten op het park. Onze volgende vakantie in Nederland boeken we dan ook weer via Bungalows.nl!

Pluspunten

Snel en gemakkelijk boeken.

Pluspunten

ik heb heel erg snel gevonden wat ik zocht , met behulp van de goede site van Bungalows.nl heb ik de perfecte aanbieding/prijs /vakantie kunnen zien en meteen kunnen boeken.

zo doorgaan

Pluspunten

alles prima geregeld

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- mooie streek

SUNPARCS VIELSALM : Toen wij toekwamen in ons huisje was het SUPERvuil. Er stond nog koffie in de koffiezet, haar in bad, mier op de tafel, overal lag hondenhaar, insecten naast de venster, ... Wij hadden dit nog nooit gezien. Toen we dit gingen melden aan de receptie kregen we onmiddellijk een ander huisje (1 kwartier wachten = ok). Toen ik vroeg of er ook lakens waren voorzien in het huisje zoals voorzien antwoordde de receptioniste dat we die mochten gaan ophalen in het voorgaande huisje. Na een verbaasde indruk van mijzelf kregen we toch lakens mee van aan de receptie, maar geen verontschuldigingen of andere tegemoetkomingen om dit recht te zetten. - Wij waren 19 jaar geleden ook al in dit park geweest, maar ons leek het dat er in die 19 jaar niets veranderd was aan het park; zelfs geen likje verf (verroeste plekken in zwembad, afgebladerde verf, thermostaat van verwarming gewoon weg, ...). Het park heeft een heel verouderde indruk. - weinig parkeerplaats Wij komen NIET meer terug en gaan dit park ook zeker niet aanbevelen.

Pluspunten

We worden netje en snel geholpen,je kan altijd als je vragen hebt weer bellen

Pluspunten

CORRECT NETJES ,LEUK EEN BERICHTJE VOOR DAT JE WEGGAAT.

Pluspunten

Eenvoudige manier van boeken. Zeer snelle terugbetaling van de waarde van de kadokaarten. Prima uitleg van de werkwijze van Bungalows. nl.

Pluspunten

goedkoper dan bij de organisatie zelf, prettige en snelle service. Gewoon goed!

Pluspunten

goede en juiste informaties. snelle afhandeling goede service

geen

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)