Goede site om te zoeken.

Overzichtelijk

Vriendelijk te woord gestaan over uitleg per tel

Oké

Het reserveren was niet heel ingewikkeld, maar ik most gegevens 2x invullen (ik werd terug geleid naar stap 1) en ik vond niet duidelijk wat er aan kinderbedje en kinderstoel al standaard aanwezig zijn en wat ik bij moest bestellen.

Duidelijk en overzichtelijk

eenvoudig invullen en boeken

Mooie en duidelijke manier, om een huisje naar je zin te vinden

Wij zijn zeer tevreden net jullie hebben al vaker een huisje geboekt. Een duidelijke website, waar iedereen het huisje, dat hij/zij wil, gemakkelijk kan vinden. Prijzen zijn prima

Prima site, heel overzichtelijk

Alles heel overzichtelijk, tot aan het einde

Nooit een boeking maken in coronatijd

Heel slecht hoe Roompot zich opstelt in coronatijd! Wij zijn een gezin van 4 personen die zich netjes houden aan de coronaregels. Kinderen brengen corona mee van de basisschool. Roompot wil niet omboeken, wil niet kosteloos annuleren, geen voucher.....N I K S ! ! ! Zijn alleen uit op eigen gewin! Schandalig! Geen woorden voor. DUS, NIET BOEKEN !!!!

Oke

Boeken gaat eenvoudig, het zou fijn zijn als de extra kosten gelijk mee berekend zouden worden o.b.v. het aantal personen dat je zoekt.

Makkelijk en snel te boeken

Eén puntje: de eerste pagina betreft alleen de huur van een min of meer kale woning, is misschien handig om daar al te vermelden dat er nog eventuele zaken bijkomen, zoals eindschoonmaak, reserveringskosten e.d.

Alles was duidelijk goede website

Al jaren goede ervaringen.

Altijd snel en goed vakanties kunnen boeken.

Heerlijk rustig park. Huis en voldoen aal alles al eerder geweest. dus komen wij graag terug

handig, overzichtelijk, snel

Fijne site om een accommodatie te boeken.

Reserveren binnen 2 minuten

De website is gebruiksvriendelijk, bij boeking wordt het totaal overzicht aan boekingskosten duidelijk weergegeven. Min punt. Geen keuze om zelf linnengoed mee te nemen voor de bedden, dit staat standaard aangegeven bij het totaal overzicht aan kosten; bedlinnen + opgemaakte bedden. Prima service echter kost dit behoorlijk wat geld, jammer dat hierin geen keuze kan worden gemaakt.

Prima en makkelijk

Goed geregeld

Makkelijke en overzichtelijke website

Voor een midweekje Limburg heb ik gebruik gemaakt van de website van Bungalows.nl. Het zoeken naar een bestemming van onze keuze leverde snel resultaat en het boeken hiervan was snel en simpel. Inmiddels heb ik het restant saldo van mijn weekendje weg kaart ook binnen.

Fijn om bij te boeken

fijne organisatie om bij te boeken

Goede prijs en snel geregeld

Op de website is het makkelijk een vakantie te boeken voor een goede prijs.

Slecht nooit boeken

Ik heb een huisje geboekt, niets klopte op hun website. Toen ik de factuur per mail kreeg was het 120 euro duurder. Niet in de boekingsbevestiging ook niet op de website.Na flink heen en weer mailen en bellen gaven ze hun fout toe. Tot op heden het geld niet retour ontvangen! Roompot moet zich afvragen of ze wel willen samenwerken met deze organisatie!

Snel geregeld

Gied te doen via de mail

Snelle service voor goede prijs

Geboekt met korting

Ik had een kortingscode via Thuisbezorgd. Makkelijk te gebruiken tijdens boeken.

Makkelijk en snel te boeken.

Een boeking via Bungalows.nl is snel en eenvoudig te maken. De informatie over het vakantiepark is voldoende. Geen negatieve opmerkingen.

Duidelijk en goed

Een duidelijke ervaring waarbij je goed van de ene naar de volgende site kon scrollen om onze vakantie te boeken

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)