Pluspunten

Overzichtelijke website

Pluspunten

Alleen maar. Ik ben echt zeer te spreken, boek meerdere keren per jaar.

Pluspunten

Duidelijk. Goede prijs. Handig zoeken.

Zou ik zo even niet weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Klantbenadering in t gesprek, kortaf....

Pluspunten

BungalowS.nl voelt zich niet alleen verantwoordelijk voor de boeking maar leeft ook mee met de ervaring van haar klanten. Toen een bungalowpark ons tegenviel waren het de mensen van BungalowS.nl die zich dit aantrokken en zich er voor excuseerden terwijl het niet hun schuld of verantwoordelijkheid was. Goede betrokken site met erg veel gebruiksgemak.

Wij boeken/zoeken vaak via BungalowS.nl. We zoeken meestal op dezelfde kenmerken. Het zou handig zijn als de site, via een soort van klantenregistratie, onze zoekvoorkeuren zou kunnen onthouden.

Pluspunten

Een Prachtig Gelegen Park en Camping in Echten Goed Personeel zowel in de Horeca als bij de Receptie.. En zeker de moeite waard om Echten te Gaan bezoeken....Snack restaurant Top en Restaurant ook. Wij gaan zeker weten nog eens weer naar de Westerbergen in Echten...

Wij hadden Bungalow nr 70 Het Huisje was enorm vochtig De Bedden waren zelfs Heel erg nat..en klam... Jammer...Niet Goed voor onze Reuma en Astma klachten..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De bedden waren goed en er was ruim voldoende serviesgoed en de pannen waren ook prima

Deze punten heb ik ook doorgegeven aan de receptie. Maar alsnog de huiskamer was zeer verouderd, Gelige muren en de stoelen waren bij de leuningen zwart. De bank was niet om op te zitten deed pijn aan je rug. De douche was niet goed als je ging douchen sproeide je de hele badkamer nat. En als je in de badkuip ging staan omdat je niet alles nat wilde maken stond je met een kromme rug vanwege de schuine kant. Dus je moest of op je hurken of gaan zitten wat ik niet comfortabel vond.

Pluspunten

duidelijke site overzichtelijke selecties kortingen worden probleemloos uitgevoerd

Pluspunten

Service en klantvriendelijk

Pluspunten

Makkelijk zoeken, goede informatie, overzichtelijke site.

Pluspunten

Goed overzicht, leuke prijzen last-minute

Pluspunten

het onbekende

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijk en overzichtelijk, prijs die je in eerste instantie ziet zit redelijk dicht bij de eindprijs omdat bv schoonmaak etc, dus de verplichte dingen er al bij zitten vaak

Pluspunten

Mooie boerderijtjes met alles erop en eraan en een groot grasveld eromheen. Site bungalows.nl. is prima.

Pluspunten

duidelijke site. Leuke aanbiedingen.

eerder/duidelijker bijkomende kosten, zoals toeristenbelasting, vermelden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alleen positief

geen

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)