Pluspunten

All-in prijzen zijn top

Bevestiging graag in een pdf bestand. Dat ia makelijker uit te printen.

Pluspunten

Duidelijk! Overzichtelijk!

Pluspunten

Duidelijk in hun aanbiedingen en makkelijk te boeken.

Pluspunten

SNELLE REACTIE OP MIJN VRAAG

Pluspunten

Snel en goedkoop.

Pluspunten

Pluspunten

Makkelijke site Snelle reactie Leuke aanbiedingen

Pluspunten

ik beoordeel positief, snelle reactie en afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk

Gegevens systeem continu kunnen bewaren

Pluspunten

Ik moest 2 boekingen doen en het was nogal ingewikkeld. De medewerkster nam alle tijd voor me!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handig en duidelijk site

Schiet me zo niet te binnen

Pluspunten

Snel en goed geholpen. Goede aanbieding. Snelle reactie op een vraag van mij via de mail.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is overzichtelijk

Maar geeft niet voldoende info over het park en de indeling van de bungalows hiervoor moest ik naar de site van het park

Pluspunten

Voordelige prijzen Duidelijke website Vriendelijke klantenservice

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super leuk zwembad. Onze 2 tiener zonen kregen er geen genoeg van.Wildwaterbaan en leuke glijbanen. Mooie omgeving, prachtig uitzicht over t meer. Ook de 2 trampolines werden zeer gewaardeerd.(wel tegen betaling) Echt prima banken in de huskamer, wel eens op andere plaatsten vele slechtere gehad. Superleuk ook het openhaardje/ bbq buiten. Houtblokken gekocht en iedere avond zitten "stoken". De inrichting was gedateerd, maar wij hadden een leuke aanbieding. Hierdoor was de prijs/ kwaliteit verhouding goed. Heerlijke friet in de frietzaak (duurde alleen wat lang)

Het eigen personeel reed erg hard over het terrrein: niet kindvriendelijk volgens ons. Het park heeft alles in huis om een prachtig vakantiepark te zijn. Helaas een beetje aan t verpauperen. op terras duurde t erg lang voordat we wat te drinken kregen, en t was rommelig. Voor ons geen reden om meer dan 1 consumptie te nemen. Jammer! Bij t frietzaakje duurde het héél erg lang, personeel werkte onlogisch. Dit werd goed gemaakt door een portie overheerlijke friet (vonden wij: heerlijk knapperig en heet!) doordat de huisjes oud waren veel kalkaanslag e.d. hierdoor leek "t nog slechter gepoetst. Nachtkastjes waarvan t laadje niet open ging. Toen we voor t eerst in t huisje kwamen was de vloer nog (zeik) nat. Als je dan 3x naar boven bent gelopen is de vloer al smerig voordat je alles hebt uitgepakt.

Pluspunten

Ik / wij zijn zeer tevreden over Bungalow'S.nl

Pluspunten

Duidelijke site. Goede zoekfunctie.

Bijkomende kosten beter zichtbaar maken.

Pluspunten

rustig park,personeel zeer vriendelijk, zeer schone chalet was niets over te zeggen was super , de frietent was zeer lekker ,waren zeer behulpzaam

animatie vonden we weinig ,

Pluspunten

Makkelijk, transparant en de laagste prijsgarantie klopt ook daadwerkelijk. Kortom een fijne en makkelijke site om je vacantie te boeken

Zie bungalowS.nl niet op facebook en twitter miss een tip om daar naamsbekendheid te krijgen.

Pluspunten

Wij (gezin 2 kinderen - baby van 3 maanden en dreumes van 2,5 jaar) zijn zelf woonachtig in Amsterdam en het leek ons heerlijk om een lang weekend naar Friesland te gaan zonder direct in een tent te kruipen. De Bernt & Pippi bungalow van It Wiid heeft al onze verwachtingen overtroffen. Alle gemakken zoals babyfoon zijn al aanwezig, waardoor je niet de auto hoeft vol te laden met je hele inboedel. Het park is overzichtelijk en goed onderhouden, de directe omgeving is groen en aangenaam. Echt een aanrader voor jonge gezinnen!

Het pontje naar het dorp is leuk en je kan lekker eten bij Wester. Je kan er ook heerlijk wandelen dus neem een kinderwagen of buggy mee.

Pluspunten

Snel, gemakkelijk, overzichtelijk

Pluspunten

Duidelijke informatie over de locatie waar ik de vakantie heb geboekt. Goed geïnformeerd via de mail over de voortgang van mijn reservering. Prima geregeld.

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)