1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

We werden in het Landhotel am Hattenberg (receptie Seepark) na veel vijven en zessen goed en vriendelijk geholpen.

Zeer slechte info m.b.t. het aanmelden voor Seepark Kirchheim, dat bij het Landhotel moest gebeuren, dit was niet vermeld. Bij de recp. bleek ons dat de gereserveerde bungalows bezet en niet beschikbaar. We kregen een bungalow met weinig extra's zoals in de advertentie was aangegeven. Tevens 1 halve dag kwijt geweest aan de reparatie van de TV, die uiteindelijk niet was te repareren, dus geen TV, muziek e.d. (Geen voetbal dus). Verder geen enkele info over het park, zelfs geen noodnummer en de receptie was 3,7 km verwijderd van de bungalow.

Pluspunten

Ik ben tevreden over bungalows.nl

Pluspunten

Goedkoop, snel en een correcte afhandeling

Pluspunten

Complete inrichting, alles schoon en netjes, voldoende ruimte om het huisje. Alles wat je nodig hebt aan gebruiksartikelen was voldoende aanwezig en alles was goed schoon. Wij komen beslist nog een keer.

We hadden een 2 onder 1 kap en we misten wel wat privacy, er staat een haag van beuken die erg ondicht was. Wij hadden liever een scherm ertussen gehad zodat beide kanten meer privacy hebben.

Pluspunten

Nadat park Emslandermeer failliet ging en wij dus ons geld en huisje kwijt waren, heeft bungalows er alles aangedaan ditvenorme probleem op te lossen. Via welke weg is ons onbekend, maar wij hebben alsnog een bungalow voor dezelfde perode gekregen. Geweldig!!!!!

Pluspunten

Duidelijke site. Overzichtelijk en voor mij snel te vinden waar ik naar zocht (last minute Bungalowvakantie) Afwikkeling met de organisatie waarheen je boekt is correct (Roompot) binnen enkele minuten respons.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Door de verschillende opties onder ieder mogelijke bungalow wordt het totaaloverzicht een erg lange en soms onoverzichtelijke lijst.

Pluspunten

Goed ingerichte en schoon chalet. Aan te bevelen.

Plankje in de douche.

Pluspunten

Makkelijk boeken en goedkoper dan officiele site van het park.

Pluspunten

Duidelijke totaal prijs De vraag of mijn mail adres mocht woren doorgegeven is volkomen terecht

Pluspunten

Vriendelijk Goede website Duidelijke bevestiging van boeking Direct mail voor bevestiging

Geen opmerkingen

Pluspunten

goed geholpen bij een dubbele boeking

geen 0900 nummer dit is onnodig duur

Pluspunten

vriendelijk te woord gestaan

Ik vind het beltarief te hoog. Je bent zo maar €4,00 kwijt voor een reservering per telefoon. Ik doe dat dan ook meestal via internet. Maar met een smileybon moet je bellen.

Pluspunten

Gaat snel en vlot en het gaat beter dan het boeken op de site van het park zelf. Daarnaast kun je op bungalows.nl wel 2 weken boeken voor een actieprijs en op de site van het park zelf niet.

Je kan er niet de arrangementen bijboeken die je op de site van het park wel kunt boeken.

Pluspunten

Duidelijke zoekmachine met een uitgebreide keuzemogelijkheid.

Betere afstemming met de aanbieder over bepaalde voorwaarden en regelingen, zoals de betalingen. Vermeld werd dat na de boeking het totale bedrag in 1 keer betaald diende te worden, echter bij de factuur was termijn betaling mogelijk.

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijk en snel geregeld !

Pluspunten

Enige aanbieder van Centerparcs Mysterypark,lekker voordelig weg naar een onbekende bestemming

Pluspunten

vlotte verwerking van gegevens tot nu toe nog nooit problemen gehad met boekingen.

Pluspunten

gebruiksvriendelijk uitgebreide mogelijkheden vriendelijke prijs

weet niet altijd welke foto bij de verhuurobjecten horen. soms staan er verschillende foto's van bungalows afgebeeld

Pluspunten

Alles is duidelijk, de boeking is snel gedaan en direct bevestigingsmail

Pluspunten

Aantrekkelijk geprijsd en overzichtelijk

Pluspunten

kunt snel en duidelijk boeken

In de eerst bevestiging staat dat al ik binnen drie weken voor aanvang boek, bij het park moet betalen. De volgende bevestiging zegt dat ik wel vooraf moeten betalen. beetje verwarrend.

Pluspunten

Meerdere keren gebruik gemaakt van de site. Ook boekingen gedaan. Site duidelijk en makkelijk mee te werken en te zoeken. Boekingen altijd in orde en gekregen wat we boekten. Goede samenwerking met meerdere aanbieders.

geen

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)