3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel opzoeken van bungalows en heel overzichtelijk

soms kunnen de bungalows op de parken wel wat schoner zijn, vooral de ramen zijn heel vaak ontzettend smerig, misschien kunt U daar iets aan doen

Pluspunten

Alles simpel en snel.

Geen.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site. Prima Service, bevestigingsmail kwam bij hen terug, en ik werd gebeld of mijn mailbox wellicht vol zou zitten.

geen, bevalt prima, ik boek bijna al onze vakanties bij hen !

Pluspunten

goede afhandeling en bereikbaarheid. zeer positieve uitstraling.

Pluspunten

Altijd leuke aanbiedingen. Duidelijke site.

Pluspunten

makkelijk te boeken, je ziet direct wat je moet betalen, geen verassingen achteraf. heb hier al eerder geboekt, prima ervaring!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Übersichlichte Webseite um Urlaube zu buchen. Sehr gut finde ich, das die Webseite eine Telefonnummer enthält, mit der ich BungalowS.nl auch aus z. B. Deutschland kontaktieren kann. Ebenso gefällt mir, dass es Tips für Ausflüge und Sehenswertes für die Region gibt, sowohl von Gästen als auch von BungalowS selbst.

Es wäre wünschenswert, wenn die Buchungsseite auch online von Deutschland aus benutzt werden könnte. Letzter Buchungsversuch bestand aus 4 Emails und 5 Telefo-naten. Unter der Servicenummer melden sich teils Mitarbeiter von denen man den Eindruck bekommt, dass sie die eingehenden Mails nicht gut genug lesen, da ich mehrmals zu Handlungen aufgefordert wurde, die schon längst ausgeführt waren. Es erfolgte auch trotz Absprache kein Rückruf von einem Supervisor, sodass ich dann am darauffolgenden Tag wieder anrufen musste. Ebenso stimmte die mir telefonisch mitgeteilte Reservierungs- bzw. Buchungsnummer nicht, denn anscheinend hatte ich noch nichts gebucht dafür aber den Newsletter abonniert. Es gibt aber auch sehr kompetente Servicemitarbeiter, die in kürzester Zeit dafür gesorgt haben, das ich sowohl die richtige Reservierungsnummer und meine Bestätigung bekam, sodass dem Urlaub jetzt hoffentlich nichts mehr im Wege steht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi park, dicht dicht bij het bos en leuke plaatsen in de buurt. Huisjes zijn goed onderhouden en terrein erg netjes.

Huisjes zijn keurig onderhouden maar wel gedateerd en erg klein. Wij hadden een 5 persoons huisje wat met 2 personen goed te doen is. Hoe je zowel binnen als buiten met 5 personen moet eten weet ik niet. Bereik is op het hele terrein een drama. Tip: horren voor de ramen, veel muggen.

Pluspunten

Makkelijk zoeken en reserveren op de site Genoeg informatie aanwezig Snelle bevestiging van je reservering

Vergelijken tussen de verschillende mogelijkheden is lastig doordat het onoverzichtelijk is.

Pluspunten

altijd snelle afhandeling en nooit problemen

geen

Pluspunten

aanbiedingen e.d. van verschillende parken bij elkaar.

Pluspunten

duidelijk, scherpst in prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

werkt accuraat en snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte behandeling.

Pluspunten

Zeer fijne ruime huisjes die zo geplaatst zijn dat je geen last van buren hebt. mooi groen verzorgd park, vele huisjes hebben een koolmeesjesnest bij de dakgoot. ultieme vakantiegevoel: piepende jonge koolmeesjes die gevoederd worden door de ouders.

Pluspunten

Makkelijk en goedkoop te boeken.

Pluspunten

Snelle , makkelijke en overzichtelijke manier om het gehele aanbod te bekijken.

Pluspunten

Pluspunten

Dyuidelijke omschrijvingen, snel antwoord bij boeking

Van Cleeffkade 15

1431 BA Aalsmeer

088 - 089 01 90 (7 dagen per week)