Snel en correct geleverd

Snelle levering van de juiste produkten van hoge kwaliteit. Netjes verpakt en onbeschadigde levering.

Todo rápido, perfecto y fácil

Hice el pedido online, llego pronto a casa. Tuve que cambiar 1 de los productos por una talla diferente. Lo envié por Post NL y a los 2 días ya tenía en casa a talla correcta y la vuelta por la diferencia de precio. Además, por teléfono me resolvieron mis dudas amablemente. Gracias.

• ¿Nos recomendarías?

Top, keurig en netjes op tijd geleverd.

Volgende keer ga ik zeker weer bestellen bij jullie.

prima product , snelle levering

prima product , snelle levering, prijs kwaliteit verhouding ook in orde

Mooi verpakt, prima levering

Mooi optijd geleverd

Netjes en goede kwaliteit

Goede kwaliteit pak en goede service van Aiki-budo.

Alles prima in orde

super snel en perfect!

Ik moest weer even snel een nieuw aikido pak voor een nieuwe leerling regel. Gelijk de volgende dag in huis en een goede indruk bij het nieuwe lid van onze club. Echt super!

uistekend product en snelle levering

het product bevalt uitstekend. De bestelprocedure en de levering verliep erg soepel en vlot

Prima service!

Online besteld maar twijfelde toch over de maat. Ermee naar de winkel gegaan en er werd heel lief meegekeken en advies gegeven en uiteindelijk toch een maatje groter van de handschoenen.

Altijd komen de spullen op tijd erg prettig

Betrouwbaar

Voor herhaling vatbaar om artikelen van Ronin te bestellen.

Prima service en mooi product

Snelle levering. En mooi product. Erg blij mee. Zin in om het product te gaan gebruiken in een aankomend seminar.

het is geregeld

Als het net niet goed gaat, pakt Aikido Budo Sport het op en klopt het en is het goed gekomen. Dank en tot de volgende keer.

Goede service en advies

Mijn pakketje was kwijtgeraakt. Dit hebben zij netjes opgelost. Ik heb goede spullen ontvangen en fijn contact gehad. Ze denlen mee bij wat je nodig hebt en als er iets mis gaat.

Alles prima e goede kwaliteit

Zoals altijd goed materiaal

Prachtige service

Onmiddellijke reactie op mail en opvolging van bestelling

Snel en netjes allemaal. Goeie spullen!

Prima webwinkel, prima verwerkingstijd, prima materiaal, prima communicatie.

Een Top winkel

Super klantvriendelijk en een top service

goede snelle vriendelijke service

bij gebreken product snelle goede service. zeer klant vriendelijk.

Super kwaliteit en een goede prijs

Duidelijke webshop met prima bestelprocedure. De hakama is origineel goedgekeurd en prachtig.

Helemaal tevreden

Duidelijk aanbod, snelle levering.

Geweldig!

HyperKO1 schoenen op voorraad en snel geleverd, echt top!

Dennenlaan 28

1161 CR Zwanenburg

Over Aiki-Budo Sport

Aiki-Budo Sport is dé vechtsport specialist. Bestel eenvoudig jouw vechtsportuitrusting online via de vechtsportwinkel van Aiki-Budo Sport.