Geweldig goede service

Snelle afhandeling van zaken; de producten werden ook goed verpakt en direct verzonden.

Goeie spullen en service

Spullen worden keurig netjes geleverd en als er iets aan de hand is word je goed geholpen! Er was iets wat niet helemaal goed ging met de bezorging en dat hebben ze keurig netjes opgelost. Je wordt gewoon terug gebeld en dat is wel fijn. Dan heb je niet het gevoel dat je een nummer bent zoals bij zoveel andere bedrijven. Bedankt Aiki-Budo en tot de volgende!

Zeer vriendelijk personeel

Sportartikelen zijn altijd op voorraad. Die enkele keer dat iets besteld moet worden, is er vaak binnen enkele dagen.

snelle levering.

Al meer dan 30 jaar bestel ik bij aiki-budo sport. Altijd prima geregeld.

Top service!!

Zeer goede service, bestelling was in perfecte conditie de dag daarop in de ochtend al binnengekomen!!

Goede kwalitet en advies snelle levering

De bestelling kwam netjes op tijd aan een de prijzen zijn echt redelijk.

Snel verzonden, goed verpakt

Zeer goede service! Top advies en super snel geregeld. Alles kwam de volgende dag al binnen ondanks de drukte tijdens de feestdagen.

PRIMA

WIKKEL TOP

Goede service en top product.

Goede service en top product. Erg tevreden met mijn bestelling en ik zal zeker hier vaker bestellen!

Goede ervaring

Mooi assortiment en snelle nette levering

Aankoop boksschoenen

Goede prijskwaliteit en snelle levering!! Top communicatie!!!

Top webshop met vriendelijke persoonlijke service

Top webshop met vriendelijke persoonlijke service

Bestelling goed afgeleverd.

Mooi pak, goed materiaal. Degelijk.

Super snel bezorgd en goed product

Super klantgerichte service!

Ik had een bokszak besteld bij Aiki-Budo. Er was een foutje met de levering. Gebeld met de klantendienst en alles is gelijk netjes opgelost. Deze firma heeft een nieuwe vaste klant erbij!

Mooie budomaterialen en goede service

Goede klantenservice en mooie budomaterialen van goede kwaliteit

Gewoon goed

Mijn bestelling werd snel geleverd, ik wilde echter een andere maat bokshandschoenen , geen probleem de ruiling was snel zonder probleem gedaan.

Zeg wat je biedt, doen wat je zegt! Zeer sterke service met goede kwaliteit l

Aiki-Budo levert goede spullen met daarbij vriendelijke nette service

Nu een aantal keer bij Aiki-Budo besteld. Kwaliteit van spullen is helemaal goed en verzending netjes verzorgd. Als er dan een keer wat fout gaat, lossen ze dit prima op!

Goed webwinkel

Top kwaliteit en service

Geweldige lieve mensen met een top service en super klant vriendelijk

Snelle levering, goede kwaliteit

Goed verpakt, snel bezorgd. Niks te klagen!

Top en goede service

Fantastisch geholpen

Om een nieuwe Hakama te bestellen heb ik eerst even gebeld; prima uitleg gekregen over de verschillende merken en daarna een nieuwe besteld; volgende dag al geleverd, dus ik kon afgelopen donderdag avond met een nieuwe Hakama (na 21 jaar) de mat op. Domo arrigato

Besteld en netjes in ontvangst.

Dennenlaan 28

1161 CR Zwanenburg

Over Aiki-Budo Sport

Aiki-Budo Sport is dé vechtsport specialist. Bestel eenvoudig jouw vechtsportuitrusting online via de vechtsportwinkel van Aiki-Budo Sport.