Top, fijn vriendelijk en vakkundig

Goed georganiseerd, netjes. Zeer klantvriendelijk

Top bedrijf

Goede en nette servies

De bestelling was binnen een week binnen op mijn prive adres.

Gemakkelijk kunnen bestellen, keurig afgeleverd

Van webpagina tot aan bevestiging en aflevering, alles ok.

Netjes en optijd geleverd.

in een woord, klasse

snelle en accurate levering, goede prijs, kwaliteit verhouding, kwaliteit product zeer goed

Snel en goed geleverd

Wij hebben muurbeugels besteld voor de bokszakken in onze gym. Ze hangen nu heel mooi aan de muur. De levering was helemaal goed. Ze waren goed verpakt en de beugels zijn van goede kwaliteit. We hebben al eerder naar volle tevredenheid beugels hier besteld, dus het was een logische keuze om nu weer bij Aiki Budo te bestellen

Snelle levering en goede communicatie bij bestellingen die weer aangepast/uitgebreid moeten worden.

Super klantenservice

Ik had per abuis de verkeerde maat sport bh uitgekozen. Heel fijn uitgelegd door de medewerkster wat te doen qua maat etc.

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Zoals titel al aangeeft eenvoudig besteld en snel geleverd.

Snelle bezorging, super goed

Super happy Kiddoo

Iedereen vraagt nu waar ik de tas gehaald heb.. ik was op zoek naar een sporttas voor mijn zoontje die Pencak Silat beoefend. En vond deze! Fijne grote tas.

Eenvoudig bestellen snelle levering

Mijn bestelling via de website was snel ingegeven en al de volgende dag geleverd en gemakkelijk met de track en trace.

Altijd super levering, goede kwaliteit!

Ik heb onlangs handschoenen gekocht bij Aiki-Budo Sport en ben erg tevreden! De levering was snel en de kwaliteit van de producten is top. In de winkel geven ze altijd deskundig en vriendelijk advies, waardoor je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Echt een aanrader voor iedereen die sportartikelen zoekt!

Heel goed en persoonlijk geholpen!

Het contact via de app liep heel goed. Een door mij gemaakte fouten in de bestelling werd meteen soepel opgelost. Verzending v d spullen ging snel. Blij mee!

Snelle en correcte service

Top snelle service!

Goeie prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering

Ik heb een aikido-pak aangeschaft dat voldeed aan mijn verwachtingen. Goeie lengte, valt goed om mijn lijf en een prima prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering. Bij een volgende aanschaf shop ik met zekerheid eerst bij "Aiki-Budo Sport".

Top personeel en producten

Geweldige ervaring! Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam. Producten zijn van topkwaliteit. Absoluut een aanrader!

Dikke prima

Doen wat ze zeggen. Komen na wat je besteld.

In een woord "top."

Al meer dan 30 jaar klant. Altijd een fijn contact, vriendelijk en behulpzaam.

Super ervaring

Ze leveren snel en ook nog goed kwaliteit. Zeker een aanrader!

Van outs een zaak voor Budo sport, altijd goed.

Al jaren een plek waar ik mijn Aikido spullen koop.

klopt gewoon

Netjes en stevig. Bezorgt op beloofde tijd.

Goed pak, snel bezorgd

Pak kwam snel aan, avondlevering is ook heel handig

Heel goed.

Goede service en snelle levering.

28 Dennenlaan

Zwanenburg 1161 CR