Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
5 sterren voor deze mannen uit A'dam. Er was een probleempje: het pakketje was zoekgeraakt bij de post. Wat afstemming met Klaas in A'dam, et voila: het pakketje was toch nog op tijd binnen voor onze demonstratie. Toppie gedaan dus, en tot de volgende :-)
Pluspunten
Materialen waren zeer snel en goed verpakt binnen. Werd telefonisch goed te woord gestaan toen ik een vraag had.
VerbeterpuntenBetalen via internetbankieren ging niet zo makkelijk, ik moest het verschillende keren proberen.
Pluspunten
we hadden bokshandschoenen besteld in het zwart deze waren er niet en we werden gelijk op de hoogte gebracht via de mail en konden kiezen voor een andere kleur of geld terug wij kozen voor geld terug en dit hadden we binnen 2 dagen weer op de rekening. komen hun afspraken na.
Verbeterpuntendat er aangegeven wordt of de bokshandschoenen er helemaal niet meer zijn of dat ze op een later tijdstip weer te bestellen zijn.
Pluspunten
Zeer snelle levering via de webshop (zondagavond besteld en dinsdag al in huis).
Pluspunten
Mooie tas.
VerbeterpuntenWat sneller leveren en afspraken nakomen.
Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenSite up to date houden
Pluspunten
Snelle levering en bevestigingsmail
VerbeterpuntenErbij vermelden dat weekend en maandag niet word bezorgd en een infomail wanneer en hoelaat precies iets word geleverd.
X
Pluspunten
Goede service en een zeer snelle bezorging. Zeer tevreden en goede kwaliteit en prijs.
Pluspunten
Echt snelle levering ga zo door
Pluspunten
Het is altijd prettig inkopen doen bij Aiki-Budo, het personeel weet alles van Martial Arts, ze hebben een brede collectie en grote voorraad.
VerbeterpuntenGa zo door! :-)
Pluspunten
goede hulp en hele snelle levering! heel tevreden!