X

Overzichtelijke website, goede prijs, communicatie en verpakking en precies zoals gemeld geleverd.

Mijn bestselling was alleen mogelijk met size S/M of L dat is lastig ik heb size 42 dus heb M beste

Niet goed.

Snelle service!

Snelle service.

Zowel verpakking van product als verdere afhandeling tevreden.

Klantvriendelijk

Ik had een speedball gekocht, echter was er wat mis mee. Terug gestuurd. Netjes het geld terug gekregen. Vriendelijk contact via de mail gehad met Aiko-budo.

fijne service prima produkten

Snelle en fijne service bij bestellen.

UITSTEKEND!!!!

Uitstekende service. Goede adviezen. Ontzettend aardige mensen. Kortom een TOPZAAK!!

Fantastische service

Vriendelijk, proffessioneel en snelle service

Goed, vriendelijk personeel, hebben verstand van de producten.

Zowel in de winkel als via internet gekocht, werd hierbij goed en vriendelijk geassisteerd en ben tevreden over de kwaliteit van de producten.

Snelle reactie op mijn bestelling. Geleverde producten voldoen aan mij eens.

Veel keuze, goede kwaliteit en snel bezorgd

Snelle reactie op vragen per mail. Volgende dag geleverd.

Top.

Deskundig personeel. Adviseren uitstekend zodat je het juiste product koopt. Service is uitstekend en levering is correct.

Top klanten service en snelle levering

Ik bestel al jaren bij Aiki-Budo. Snelle levering en één keer niet goed gegaan omdat ik waarschijnlijk zelf het verkeerde artikel had besteld. Werd kostenloos en snel opgelost

Prima product voor een scherpe prijs

Omdat ik wat miste bij de omschrijving van een product, even navraag gedaan. Kreeg snel en keurig antwoord, verzending ging ook snel. Product van prima kwaliteit.

Snelle levering en goed product!

super service!!!!!

bestellen en de dag erop in huis! thnks

Goede materialen en erg goede service.

Omdat regionaal de vakanties verschillen, werd ik gebeld of de bezorging wel uitkwam en niet in de vakantie viel waardoor we mogelijk in de problemen kwamen.

Super geholpen aan de telefoon!

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen bij mijn bestelling.

Topshop!

Goede informatie omtrent de produkten

prima materiaal en snelle levering

prima materiaal en snelle levering

Goede spullen super snelle levering

Volgende keer weer!!

Fifty fifty

De bestelde spullen waren er de volgende dag. Super. De beschrijving had iets beter gemogen. De jo is gelakt (waar je achter komt als je ze allebei tegelijk uitpakt) wat ik dus jammer vind maar mijn dochter weer niet.

28 Dennenlaan

Zwanenburg 1161 CR