Bestelling pas na 3 dagen ontvangen.
Pluspunten
Pluspunten
Professioneel en goede prijzen
Pluspunten
Erg goede en vriendelijke service van het personeel!
Pluspunten
De bestelling werd snel verzonden.
Pluspunten
Zeer bekwame personeel, vriendelijk, snel met communicatie en levering, duidelijk advies en uitleg. Ik ben uitstekend geholpen, bedankt!
Pluspunten
Erg leuk dat er bij de e-mail van DHL die je ontvangt mbt tijdstip levering een persoonlijke boodschap staat van Aiko-Budo!
Pluspunten
snel geleverd, goed verpakt en functioneert zoals verwacht
Pluspunten
Keurig pptijd geleverd! Netjes verpakt.
Pluspunten
Warme mensen (Ronson en Danny) met een bovenmatige kennis van hun vak/ passie! Altijd klant en service gericht en daardoor krijg ik altijd mee wat ik nodig heb. Mocht er een probleem met het product zijn dan is het zo opgelost!
Pluspunten
Goede service en snelle reactie op vragen. Zeer positieve ervaring.
Pluspunten
Bestellen voor 16u is dezelfde dag verzonden. Ik had mijn bestelling om 16.30 uur gedaan en bij opmerkingen gevraagd of het toch de volgende dag nog geleverd kon worden ivm les. Dezelfde dag nog een berichtje gekregen dat de bestelling verzonden was en idd de volgende dag binnen. Top service
Pluspunten
goede producten! heldere site. bij retour kreeg ik direct, dus zonder weer te hoeven bestellen ( doet bol niet), de nieuwe met correct maat terug!
Verbeterpuntenin vergelijking met andere sites is het logistiek proces qua customer experience niet goed. bv verzendkosten bij retour zijn voor koper, er is geen retour bon anders dan een formulier wat je hand matig moet invullen..
Pluspunten
Als er iets mis gaat met een bestelling wordt dit altijd keurig opgelost. Ik ben al 20 jr klant en nog nooit teleurgesteld. Vakkennis! Van hier tot Tokio.