Leuke webshop

Online een karatepak besteld goede kwaliteit en snelle levering.

Super spullen!

Goed, verpakking e.d. Al jaren top. Ga zo door....

Kwam vroeger al op de oude lokatie, via een mede aikidoka Henk (voor ons "dikke Henk r.i.p.) bij aikido vereniging Bushido te Den Haag. En nu jaren later nog. Deze keer voor een nieuwe Hakama. Ga zo door...

Oké

Foutje met de bezorging hersteld. Weer een leer moment.

Goed en eerlijk advies

Vanuit Jeilkwan Martial Arts ben ik sinds 2016 klant. Ze geven goed en eerlijk advies en leveren zoals beloofd. Gewoon top!

Perfect.

Snelle levering tegen een mooie prijs en een goede kwaliteit!!

Snel, accuraat en eerlijk

Correcte en snelle communicatie, heel duidelijk. Snelle afhandeling en heel transparent. Heel fijn om zaken te doen met jullie. De goederen beantwoorden perfect aan de verwachtingen.

Prima.

Goede kwaliteit en snelle levering

Vooraf gebeld voor advies, goed advies gekregen en de levering kwam binnen op de afgesproken dag. Goederen waren goed verpakt, kortom dit bedrijf kan ik aanbevelen en zelf zal ik in de toekomst zeker weer een bestelling plaatsen.

De gezochte kleding was op de site snel gevonden, besteld en via DHL goed te volgen.

Zoals in die ene zin al is weergegeven. Snel bezorgd.

Bestelling op tijd geleverd

Bestelling op tijd geleverd

Aikido pak van Ronin besteld , prima pak snelle levering

Aikido pak van Ronin besteld , prima pak snelle levering voelt lekker licht en past prima dus een goed pak

Snelle levet

Makkelijk te bestellen

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle service!

Mijn bestelling was 1 maat te groot. Bestelling geretourneerd en 1 dag later al weer de juiste maat in ontvangst kunnen nemen!

Super produkt en snel geleverd.

Ik was op zoek naar een demping voor mijn bokszak. Deze maakte veel te veel herrie. Ik heb gezocht op internet maar kwam een veer tegen maar die werkte ook niet echt. Totdat ik bij Aiki-Budo uitkwam die een rubberen bokszak demper aanbiedt. Ik heb deze gekocht en de herrie is volledig verdwenen. Nu kan ik boksen op de bokszak zonder dat de buren er last van kunnen hebben, .’s Avonds besteld en de volgende dag in huis. Als je vragen hebt dan word je door Alki-Budo perfect geholpen.

Kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit en snelle levering

Goed advies, goede kwaliteit prijs verhouding

Ik kom altijd bij Aiki-budo terug. Ik heb een boksschool en ben vaak opzoek naar goede spullen die lang mee gaan. Ik ben vooral fan van de Muay producten die niet alleen mooi zijn maar ook niet kapot te krijgen.

Snel bezorgd

Snel en prima prijs kwaliteit verhouding

Goede communicatie

Mooi artikel, snel in huis

Goede kwaliteit en zeer snel in huis.

Gewoon goed

De spullen waren snel geleverd. 10/10

Dennenlaan 28

1161 CR Zwanenburg

Over Aiki-Budo Sport

Aiki-Budo Sport is dé vechtsport specialist. Bestel eenvoudig jouw vechtsportuitrusting online via de vechtsportwinkel van Aiki-Budo Sport.