Duidelijk snel en goede kwaliteit

Zoals beloofd de volgende dag in huis.

goede service

Goed telefonisch bereikbaar en behulpzaam

Tot nu toe alleen maar goede ervaring gehad

Goede service, materiaal is van goede kwaliteit

Top zaak

Mooi collectie en snelle levering

Snelle levering! Goed verpakt!

Snelle levering! Goed verpakt! Materiaal dik in orde!

Prima, goed en snel.

Producten netjes de volgende dag ontvangen zoals aangegeven. Kwaliteit van de producten is ook prima in orde.

Prima ervaring met bestellen en levering

Gewoon goed zoals het moet. Kan deze shop aanbevelen.

Binnen 2 dagen geleverd

Vriendelijk geholpen en snelle levering!

Zeer goed geholpen en een snelle levering.

Toppers!

alles makkelijk te vinden, redelijke prijzen ;-) snel verzonden en geleverd. Ik kom zeker terug.

Snelle reactie en levering

We zijn al vaker in de winkel geweest met een vriendelijke en rustige sfeer. Deze keer online besteld, maat was niet aanwezig maar dit bleek een fout op de site die snel was hersteld en we konden bestellen. Prima persoonlijke communicatie

Goede service en snelle levering

Pakket was door de koeriersdienst bij de buren afgegeven, deze was even kwijt. Krijg snel antwoord van Aiki-Budo Sport.

Snel, betrouwbaar en kwaliteit

Snel, betrouwbaar en kwaliteit

alles top geleverd!

alles top geleverd!

Alles wie es sollte

War zuerst etwas zögerlich und hatte ein wenig Probleme mit den Trasportkosten - dann aber alles wie gewünscht und die Ware ist super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top shop: goede prijs/kwaliteit, en snelle bezorging,

aikido pak bestelt voor goede prijs, pak werd volgende dag bezorgd, hele goede kwaliteit, mijn leraar complimenteerde me er mee :)

Snel geleverd en volgensmij goede kwaliteit

Alles ziet er goed uit en was snel binnen. Er ging iets mis met betalen, hier heb ik achteraan gemaild en dit zijn verder ook geen problemen geworden. Heel fijn! De kwaliteit ziet er goed uit maar dat moet natuurlijk eerst wat langere tijd gebruikt worden voordat ik daar echt wat over kan zeggen.

Kwaliteitsproducten, goede prijs en snelle levering

Kwaliteitsproducten, goede prijs en snelle levering.

Mooi pak snelle levering

Mooi pak snelle levering

Fijne site, snelle levering en goede service

Fijne site, snelle levering en goede service

Goud!!!

Helemaal tevreden!!!! Osuuu

Goede service. Helemaal top

Ze hebben veel kennis en ook goede service. Ik raad aiki budo op zeker aan.

zeer goed

mijn bestelling was de dag erna al geleverd hier in belgië en alles mooi en stevig ingepakt. Ook op het icoontje onder een product geklikt om een vraag te stellen en een paar uur later zat er al een antwoord in mijn mailbox! en een echt antwoord, geen automatisch robotberichtje. ga hier zeker nog bestellen, spijtig dat het ver weg is vanuit belgië anders zou ik zeker ook eens naar de winkel zelf komen.

Super !

Top service !

Snelle verzending, ook na retour en omruilen voor andere maat

Erg goed aikidopak en heel snelle en zorgvuldige service.

Dennenlaan 28

1161 CR Zwanenburg

Over Aiki-Budo Sport

Aiki-Budo Sport is dé vechtsport specialist. Bestel eenvoudig jouw vechtsportuitrusting online via de vechtsportwinkel van Aiki-Budo Sport.