Goede omschrijving en een snelle levering

alleen maar goeie ervaring bij aiki budo

Ik koop mijn boks producten al 18 jaar bij aiki budo sport. Mijn zoontje Rayhan is de nieuwe generatie die heel blij is met zijn scheenbeschermers, bandage en gloves.

Goede en snelle levering

Product keurig binnen de tijd geleverd, duidelijke communicatie en goede kwaliteit van het product

Kicking

Was al een tijdje op zoek naar boksschoenen toen iemand me attendeerde op jullie side. Schoenen gezocht en gevonden. Snelle levering. Top

Duidelijk op site en snel geleverd

Goede producten en snelle leveringen dat is wat wij goed vinden.

Super snel geleverd

Overzichtelijke site , enorm snelle levering en netjes verpakt .

Goede kwaliteit en betaalbare prijs. Ik ben zeer tevreden

Kwaliteit en geleverd net zo snel als beloofd

Ik heb wat moeite met de website, maar eenmaal gevonden wat ik zocht was het makkelijk besteld, betaald en razendsnel in huis. Binnen 24 uur had ik wat ik had besteld.

Goed selection, makkelijk bestellen , snel levering

Goede selectie van premium goederen. gemakkelijk te bestellen en updates over levering hielden me op de hoogte. snelle levering ook. al met al een geweldige ervaring

Snel, goede prijs en prima materiaal

Duidelijk wat je kan verwachten en direct geleverd

Prima shop met goede service. Aanrader

Prachtige handschoenen! Beste service!

Ik koop altijd heel graag mijn spullen bij Aiki-budo. Vooral de spullen van Muay zijn van super kwaliteit. Als personal trainer raad ik iedereen deze aan! Check mijn insta! Debokstrainer

Geleverd zoals besteld en snel.

Uitstekend!

Ik heb al eerder bij akiki-budo iets besteld en ben ook nu weer zeer tevreden. Sneller service en mooie producten.

Helemaal top!

Wat een fantastisch bedrijf, vriendelijk en denken super mee. En een geweldige service. Meer dan tevreden!!!

Spullen zijn goed, service kan beter

De bestelde artikelen zijn na een aantal keren contact geleverd na 5 dagen. Naar mijn mening heb ik niet de service ontvangen die ik had verwacht van de klantenservice. Zendingnummers waren aangepast, maar kreeg daar geen update van. De artikelen zijn goed, niks op aan te merken. Aanbevolen als je de spullen niet snel verwacht.

Ok

Ok

Net voldoende

Ik vond dat ze matig met mijn probleem om gingen

Breed assortiment en snelle levering

Ik werd snel geholpen. Ze hadden de goede producten niet direct op voorraad, maar deze konden snel besteld. Erg tevreden dus.

Altijd goed!!

Altijd goede ervaringen met Aiki Budo!!!

Good product and great service

Ordered judogi. Online this time, previously visited store when it was still in Amsterdam West. There is usually sufficient stock in the shop and helpful personnel. The online process is clear and with helpful videos for size and type. Will keep buying here.

Alles in orde

Dojo pantoffels besteld en snel ontvangen in goede staat.

Excellente service tot aan de deur

On-line een set kickbox handschoenen en scheenbeschermers gekocht. Ter verduidelijking nog even gebeld met de winkel, vriendelijk personeel en zeer goede service.

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd

Goed advies en kwalitatief materiaal

Ik run een Martial Art school in Rosmalen, Jeilkwan. Aiki-Budo heeft een breed assortiment en er werken aardige mensen.

Dennenlaan 28

1161 CR Zwanenburg

Over Aiki-Budo Sport

Aiki-Budo Sport is dé vechtsport specialist. Bestel eenvoudig jouw vechtsportuitrusting online via de vechtsportwinkel van Aiki-Budo Sport.