Pluspunten
Prima service!
Pluspunten
Prima webshop, snelle levertijd. Voor mij was de track&trace-feature nieuw. Erg prettig om te weten wanneer de bestelling aankomt.
VerbeterpuntenGa gewoon zo door.
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenIk zou geld terug krijgen omdat een product een fabricage fout was, maar dat geld heb ik nog niet terug gezien.
Pluspunten
Kwalitatief goede producten, redelijk geprijsd, snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Pluspunten
Erg snelle levering van producten
Pluspunten
Top artikelen Top service Snelle levering Goeie productkennis Denken met je mee waar nodig
VerbeterpuntenMisschien wat meer merken erbij zoals o.a. hayabusa/badboy
nvt
Pluspunten
levering volgens afspraak de volgende dag
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering.
VerbeterpuntenMeer productdetails zou gewenst zijn. Met name wat betreft houtsoorten van oefenwapen.
Pluspunten
Product uitverkocht, keurig geld tijdig teruggestort.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en afspraken worden nagekomen. Zeer snelle levertijden zijn ook zeker het noemen waard.
VerbeterpuntenAfbeeldingen in de webshop komen niet altijd overeen met de geleverde produkten. Altijd even contact opnemen alvorens bestelling te plaatsen.
Pluspunten
- Snel antwoord - Snelle verzending & ontvangst van bestelling
Pluspunten
Duidelijk overzicht aan artikelen. Duidelijke procedure. Korte levertijd.
Dennenlaan 28
1161 CR Zwanenburg
Aiki-Budo Sport is dé vechtsport specialist. Bestel eenvoudig jouw vechtsportuitrusting online via de vechtsportwinkel van Aiki-Budo Sport.