Pluspunten
Snelle levering goed product
VerbeterpuntenMeer variatie voor oosterse vechtsporten
Pluspunten
snel gevonden wat ik zocht, snel geleverd
Pluspunten
Zeer directe en duidelijke communicatie, Mvg. Jan Duijves Algemeen Directeur Duijves Marketing Consultancy B.V.
Verbeterpuntenverpakking wellicht?
Pluspunten
Snel, correct, redelijke prijs en je kunt de voortgang van de levering volgen.
Pluspunten
Ruim assortiment. Altijd vriendelijk en professioneel geholpen.
VerbeterpuntenKreeg een artikel geleverd dat leek eerder door een klant geretourneerd te zijn (adres stond op verpakking en artikel had lichte gebruikssporen). Kwaliteitsinspectie voor verzending zou dus fijn zijn.
Pluspunten
Bestellen gaat makkelijk en ze doen niet moeilijk als een order telefonisch aangevuld wordt
VerbeterpuntenDe track en trace code pas ontvangen nadat het pakket al geleverd was.
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenProductomschrijving en betere productfoto's
Pluspunten
Bestelling werd snel geleverd van de wrap wrench die ik besteld had. Deze werkte niet en stuurde deze weer op met retoursformulier. Kreeg deze gelijk omgeruild verzendkosten terugbetaald en al. Goed en snel alles afgehandeld fantastisch.
Pluspunten
zoals word weergegeven op internet doen ze ook . zal zeker nog meer bestellen bij deze.
Pluspunten
scherpe prijzen, snelle levering
Pluspunten
Prima bedrijf om een bestelling te plaatsen
Pluspunten
keurige en snelle levering en snelle antwoord op een vraag van mij
Op 10 cent na had ik geen verzendkosten...dit Had anders opgelost kunnen worden....hiermee is een gemiste kans tot promotie verspeeld!
Pluspunten
Duidelijk webshop, snelle levering
Dennenlaan 28
1161 CR Zwanenburg
Aiki-Budo Sport is dé vechtsport specialist. Bestel eenvoudig jouw vechtsportuitrusting online via de vechtsportwinkel van Aiki-Budo Sport.