ik kan niet heel veel invullen. Heb online besteld
Pluspunten
Karatepak had bij bezorging vlekken maar een Telefoontje En er werd meteen gezegd terug sturen voor onze rekening En er komt een nieuw pak aan .
Pluspunten
Makkelijk besteld en snel geleverd.
Pluspunten
spullen altijd geleverd en binnen korte tijd
Pluspunten
Eerst had ik per mail wat vragen gesteld over het product. Direct een goede reactie terug ontvangen. Toen besteld en goederen waren snel bezorgd. Dikke prima!!
VerbeterpuntenTip: Misschien op de site vermelden dat de maatvoering van de pakken overeenkomt met de lengte van de persoon.
Pluspunten
Snelle levering en prima informatie
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering. Ondanks de kerstdrukte.
VerbeterpuntenGeen alles was naar wens.
Pluspunten
Super service in de zaak en via de website alles prima gegaan!
juiste spullen leveren.
Pluspunten
Snelle levering en de goedkoopste.
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer van de extra kosten indien je een verkeerde maat hebt!
Dennenlaan 28
1161 CR Zwanenburg
Aiki-Budo Sport is dé vechtsport specialist. Bestel eenvoudig jouw vechtsportuitrusting online via de vechtsportwinkel van Aiki-Budo Sport.