Laden reviews...
54 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback is overwegend positief met nadruk op kwaliteit, snelle levering en persoonlijke attenties zoals een handgeschreven kaart. Klanten waarderen vriendelijkheid, duidelijke communicatie en zorgvuldige verpakking. Enkele opmerkingen gaan over de responstijd bij vragen en het retourproces, maar de tevredenheid blijft hoog. Duurzame producten en een transparante aanpak komen herhaaldelijk terug in de beoordelingen.
Ik had een sjaal besteld maar per ongeluk vergeten te betalen, Ik kreeg een herinnering , maar online betalen ging niet meer. Ze hebben via WhatsApp een tikkie gestuurd zodat ik de sjaal toch nog op tijd voor mij vakantie binnen had. Het is ook een hele mooie sjaal. Nogmaals hartelijk dank!
23 June 2026
Monique
Wijchen
Het pakketje was heel mooi, zorgvuldig en persoonlijk ingepakt, als een cadeautje. De kleding is van goede kwaliteit. Een kledingstuk was in een andere maat gestuurd dan ik besteld had. Toen ik daarover mailde kreeg ik heel snel een verontschuldigende mail en werd direct de goede maat alsnog opgestuurd met een retourbon erbij. Jammer dat er niet meer kleding op de site staat die ik zou willen hebben, want ik zou graag vaker bij deze winkel willen bestellen! Duurzaamheid in combinatie met persoonlijke service, helemaal top!
21 June 2026
Marieke
Poortugaal
In de winkel al gepast. Even laten bezinken. Zit als gegoten. Tevreden klanten samen met schoondochter uit Trintelen en dochter uit Brussel.
21 June 2026
B
Hoogeveen
mijn bestelling werd niet alleen snel geleverd, het was ook nog eens mooi ingepakt en van een persoonlijk kaartje voorzien!
12 June 2026
Ivenka
Heerenveen
De groene knoop was een echte ontdekking voor mij. Deze winkel verkoopt kwalitatieve kledij en zorgt voor een vlugge verzending van jouw bestelling. Alles was mooi, verzorgd en persoonlijk ingepakt met een kleine en lekkere verrassing erbij!
24 May 2026
Martine
Gent
Een aanrader voor iedereen en een mooie verrassing bij je bestelling. Maakt je curieus, probeer maar!
17 May 2026
Bringme Diane
Leuven België
Snelle en zeer vriendelijke service
10 May 2026
Jolanda
Goes
Het product ziet er in het echt net zo mooi uit als op de foto. Hoofdzakelijk gemaakt van een van de duurzaamste materialen: tencel. Hier bovenop kwam de verrassing dat het pakketje een persoonlijk geschreven berichtje bevatte en ook nog eens en zakje thee van het geweldige merk Wilder Land. Al met al een aankoop boven mijn verwachting.
10 May 2026
Kim
De Bilt
Schoenen prijs kwaliteit uitstekend. goede service , levering ook snel
7 May 2026
Sonja
dieren
ik heb een keurig verzorgd pakket ontvangen. Met een persoonlijk tintje
7 May 2026
minke
tilburg
Het door mij gekozen product bleek niet meer leverbaar. Daarover werd zorgvuldig gecommuniceerd. Uiteindelijk heb ik een alternatief gekozen en dat ziet er prachtig uit.
6 May 2026
Carla
Bunnik
Wanneer je online koopt bestaat er altijd het risico dat de maat net niet helemaal ok is. Met een kleine locale aanpassing is het prima en ik ben vooral content over het materiaal en de productie.
6 May 2026
Adriaan
Muiden
Zowel mijn ervaring in de winkel zelf als via de webshop is heel goed: fijn aanbod en vriendelijke service! Goede hulp bij het passen en het pakketje via de webshop kwam netjes ingepakt thuis.
14 April 2026
Jackelien
Aarlanderveen
Ik had een vestje dat iets te klein bleek. Ik ben zelf naar de winkel geweest, er werd volop meegedacht. Ik kon mijn geld terug krijgen maar heb een mooi ander truitje gevonden. Heel vriendelijke verkoper/eigenaresse.
19 March 2026
Jose
Eijsden-Margraten
Een erg fijne spijkerbroek met uitstekende korting, netjes verzonden met een persoonlijke, handgeschreven notitie erbij. Volgend jaar kijk ik weer bij jullie als er sale is!
25 February 2026
T
B-E
Mooie dingen besteld en heel snel ontvangen!!
24 February 2026
E
Rotterdam
Helemaal goed
18 February 2026
Pieter
Arnhem
Een winkel met stukken beter en origineler aanbod dan in de standaard ketens. Goede en mooie kwaliteit kleding. Door het personeel zijn we heel vriendelijk begroet en super geholpen. Men nam alle tijd om te adviseren en mee te denken naar alternatieven. Wat een leuke locatie zit de winkel ook. Vanwege de goede ervaring tijdens ons bezoek aan de winkel ook via de webshop besteld. Dat ging snel, helder en bij ontvangst een persoonlijke kaartje in de doos aangetroffen. In deze winkel weet men het verschil te maken. Een echter aanrader!
4 February 2026
Ricardo
Den Haag
Zeer vriendelijk en denkt mee met de klant.
29 January 2026
Ellen
Vijlen
Mijn bestelling in deze webshop ontving ik vlot en het uitpakken was een feestje. Met een geschreven kaartje erbij - glimlach op mijn gezicht. De emaille mokken zijn erg leuk en een mooie toevoeging voor onze kampeertrips.
28 January 2026
Natasja
Numansdorp
Snelle service met qua uitstraling net dat beetje extra. Door een leuke kaart bij mijn bestelling, mooi papier een leuke sticker. Een aanrader dus!
25 January 2026
Ellis
Hoenderloo
Vriendelijke mail gekregen waardoor mijn bestelling later kwam. Pakje is een feest om uit te pakken!
18 January 2026
cecilia
Nederland
Heb met mijn verjaardag korting gekregen en het product is snel en correct geleverd. Top!
13 January 2026
Fouke
Mortsel
Ik heb een mooie broek gekocht. Past perfect en een persoonlijk berichtje van winkel erbij. Bedankt ik ben heel tevreden.
13 January 2026
C.
Utrecht
Een winkel waar je gezellig een lekkere koffie kunt drinken, en waar een grote keuze is uit duurzame producten. Kleding, sieraden, huishoudelijke artikelen, lichaamsverzorging, boeken, kaarten, en nog meer. En als het lekker weer is, ook een klein fijn terrasje.
5 January 2026
Rianne