18 February 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.172 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
De feedback is overwegend positief met nadruk op kwaliteit, snelle levering en persoonlijke attenties zoals een handgeschreven kaart. Klanten waarderen vriendelijkheid, duidelijke communicatie en zorgvuldige verpakking. Enkele opmerkingen gaan over de responstijd bij vragen en het retourproces, maar de tevredenheid blijft hoog. Duurzame producten en een transparante aanpak komen herhaaldelijk terug in de beoordelingen.
18 February 2026
Pieter
Arnhem
Een winkel met stukken beter en origineler aanbod dan in de standaard ketens. Goede en mooie kwaliteit kleding. Door het personeel zijn we heel vriendelijk begroet en super geholpen. Men nam alle tijd om te adviseren en mee te denken naar alternatieven. Wat een leuke locatie zit de winkel ook. Vanwege de goede ervaring tijdens ons bezoek aan de winkel ook via de webshop besteld. Dat ging snel, helder en bij ontvangst een persoonlijke kaartje in de doos aangetroffen. In deze winkel weet men het verschil te maken. Een echter aanrader!
4 February 2026
Ricardo
Den Haag
Zeer vriendelijk en denkt mee met de klant.
29 January 2026
Ellen
Vijlen
Mijn bestelling in deze webshop ontving ik vlot en het uitpakken was een feestje. Met een geschreven kaartje erbij - glimlach op mijn gezicht. De emaille mokken zijn erg leuk en een mooie toevoeging voor onze kampeertrips.
28 January 2026
Natasja
Numansdorp
Snelle service met qua uitstraling net dat beetje extra. Door een leuke kaart bij mijn bestelling, mooi papier een leuke sticker. Een aanrader dus!
25 January 2026
Ellis
Hoenderloo
Vriendelijke mail gekregen waardoor mijn bestelling later kwam. Pakje is een feest om uit te pakken!
18 January 2026
cecilia
Nederland
Heb met mijn verjaardag korting gekregen en het product is snel en correct geleverd. Top!
13 January 2026
Fouke
Mortsel
Ik heb een mooie broek gekocht. Past perfect en een persoonlijk berichtje van winkel erbij. Bedankt ik ben heel tevreden.
13 January 2026
C.
Utrecht
Een winkel waar je gezellig een lekkere koffie kunt drinken, en waar een grote keuze is uit duurzame producten. Kleding, sieraden, huishoudelijke artikelen, lichaamsverzorging, boeken, kaarten, en nog meer. En als het lekker weer is, ook een klein fijn terrasje.
5 January 2026
Rianne
Mechelen
Ik heb hier een prachtige INTI trui gekocht van alpacawol die voldoet aan de Responsible Alpaca Standard (RAS) van Textile Exchange. De trui is echt prachtig en ongelofelijk warm! Echt een prachtig item om te hebben, met katoenen truien bleef ik het toch koud hebben, maar dat is nu opgelost op een diervriendelijke manier! Fijn dat de Groene Knoop wel een echt goed gecertificeerd assortiment biedt en niet zoals sommige “duurzame” webshops (zoals bv Ziloen) een zogenaamd biologisch assortiment, dat als je er dieper onderzoek naar doet, totaal niet biologisch, noch diervriendelijk is..!
14 December 2025
Sanne
Heemstede
Een winkel waar je heel hartelijk wordt ontvangen. Een sfeer van rust, enthousiasme en heel open.
9 December 2025
Mieke
Gulpen
Bedankt voor de mooie persoonlijke kaart bij mijn bestelling, veel bedrijven zouden van zulke service kunnen leren :)
3 December 2025
Filip
Rotterdam
Mooie artikelen. Daarbij snelle levering en bijzonder vriendelijke communicatie. Heel blij mee.
2 December 2025
Marloes
Wassenaar
1 December 2025
Ankie
Joure
Ik ben helemaal blij met mijn mooie sjaal en “kerst” hebbedingetjes.
30 November 2025
Jacky
Gemert
Keurig verzorgd en fijne communicatie.
26 November 2025
Gerda
Nunspeet
Altijd meedenkend met flexibel. Eerlijke en mooie producten. Fijne mensen!
13 November 2025
Egid
Reijmerstok
Bestelling met zorg en duurzaam verpakt. Ik ben heel tevreden met de bestelde artikelen en de levering !
7 November 2025
Marleen
Grubbenvorst
Hi Marleen, dank voor je mooie beoordeling en wat fijn te vernemen dat je online bestelling helemaal naar wens is gebleken! We verwelkomen jullie graag de volgende keer weer in Mechelen of natuurlijk via de webshop!
Ik was blij verrast met de mooie sloffen die met een persoonlijke kaart waren verstuurd. Het product bleek qua maat te groot. Een mailtje gestuurd met een vraag over de maten. Daar helaas geen reactie op gekregen. Bij retourzending het formulier ingevuld met dezelfde vraag. Standaard reactie dat mijn aankoop helaas niet naar wens was. Volgende keer hopelijk beter. Toen heb ik gebeld waarna ik het antwoordapparaat kreeg. Volgens mij kan dit beter.
Beveelt niet aan
7 November 2025
Maryvon
Voorburg
Beste Maryvon, het spijt ons te vernemen dat de sloffen niet naar wens bleken en dat je daarbij helaas langer dan gebruikelijk op een reactie onzerzijds hebt moeten wachten en het antwoordapparaat trof.
Wegens persoonlijke omstandigheden is onze winkel t/m 13 november a.s. gesloten en verloopt de dagelijkse gang van zaken helaas op dit moment iets anders normaal.
Er vallen daarbij soms onverhoopt een aantallen 'ballen op de grond', maar we doen zo goed als op dit moment mogelijk, ons best.
Hopende op je begrip, verwelkomen we je graag een volgende keer weer via onze (web)winkel.
De jurk beviel me meteen, dus bestellen maar gezien ik wel eens een nieuwe nodig had. Nog leuker was het pakket openen. Niet alleen de jurk met wol die naar wol ruikt en niet naar fabriek maar ook een handgeschreven, persoonlijk kaartje en een kleine attentie zorgde ervoor dat ik precies toch in de winkel was geweest!
6 November 2025
Katrien
Beernem
Beste Katrien, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en wat ontzettend fijn te vernemen dat je online bestelling helemaal naar wens is gebleken! We wensen je nogmaals veel plezier van de mooie jurk en verwelkomen je graag een volgende keer weer, online of in onze winkel in Mechelen (z-L).
Altijd als we vanuit Eindhoven in het Limburgse zijn wippen we altijd even binnen bij Astrid en haar team. De keuze aan kleding blijft ons altijd verrassen: mooie merken, met aandacht aandacht uitgezocht en ecologisch verantwoord. We vertrekken eigenlijk nooit zonder iets te kopen. Niet dat dit moet hoor, een bezoekje aan de Groene Knoop is altijd een gezellig uitje en er is alle tijd en aandacht voor alle bezoekers.
29 October 2025
Karin
Eindhoven
De bestelde muisjes waren mooi verpakt en met een persoonlijk kaartje en een lief cadeautje er nog bij.
26 October 2025
Margreet
Tilburg
Eerlijke producten, zorgvuldig verpakt en verzonden. Heel fijn!
19 October 2025
Laura
Zwolle
Mooie kwaliteit!
16 October 2025
Clazien
Meteren
Ik ben heel tevreden, maar vind het wel spijtig dat ik geen antwoord krijg op zowel mijn opmerking bij het bestellen, als mijn mail die ik nog apart gestuurd heb. Dit ivm de vraag of ik aub reserveknoopjes kan krijgen voor dit model vest. Mijn vraag blijft dus gelden.
14 October 2025
Lieve