Prettig contact, snelle levering

1 product bleek niet op voorraad, dit werd snel gemeld en ik kon kiezen voor een andere kleur of geld retour! Prima service

Dit was niet de laatste keer

Begin deze zomer waren we al even in de winkel en hoewel deze al jaren bestaat troffen we een nog altijd enthousiaste en gepassioneerde eigenaresse. De bestelling in de webwinkel werd vlot bezorgd en zoals meer klanten opmerken, het is een persoonlijk pakketje. Niets hoefde gelukkig terug; fijne pasvorm, ook na dragen en wassen nog. Het moge duidelijk zijn: dit was niet mijn laatste aankoop bij De Groene Knoop.

Mooie kwaliteit en geweldige service!

Mooi armbandje besteld, als kraamkado, het werd vlot verstuurd, zelfs een dag eerder ivm de logistiek voor mij. Zeer prettige emailwisseling. Ga hier ongetwijfeld vaker iets bestellen!

Fantastische winkel

Goede kwaliteit en zeer goede service

Super service en snelle levering

Op woensdag de bestelling geplaatst en donderdag ontvangen. Daarnaast heb ik in de opmerking gezet of het mogelijk is om mijn bestelling in cadeaupapier te verpakken. En zo ontving ik mijn bestelling, verpakt in mooi cadeaupapier met een lief briefje erbij. Persoonlijk en snelle service. Hartelijk bedankt!

leuke producten

De bestelde potloden kwamen in een mooie doosje met persoonlijk briefje erbij. Leuk!

vriendelijk en correct

Telefonisch contact gehad in verband met vertraging van artikel. Vriendelijk en duidelijk uitleg en levering artikel volgens afspraak

Super klantvriendelijk

+ milieubewuste verpakking + Snelle verzending + Snelle beantwoording vragen +- veel katoen voor zover ik zag

Met aandacht

Je voelt je gewaardeerd als klant. Leuk verpakt. Lief briefje erbij. Echt een soort kadootje.

Zeer goed en klant vriendelijk

Zeer correct afhandeling na een klein probleempje met een product, heb meteen een nieuwe bestelling bij dit bedrijf gedaan. Wij zijn zeer tevreden!!

Snelle verzending, in een mooi pakje, met een vriendelijk briefje bij

En niet te vergeten: de kledij is top. Dank je wel :-)

Snelle levering + persoonlijk kaartje

Leuke producten, supersnelle levering en lage bezorgkosten De dag nadat ik de sprout bloeipotloden besteld had, werden ze al bezorgd. Ze waren leuk verpakt en er zat een handgeschreven kaartje bij. Goede service!

Super sneller levering

Fijn dat de drempel voor verzendkosten laag is. Ik bestel graag wat dingen erbij om boven de 20 Euro uit te komen.

Leuke producten, mooi verpakt

Snelle verzending, vriendelijk contact, leuk persoonlijk kaartje in het pakje.

Fijn online winkelen

Snelle bezorging, feestje om uit te pakken en aanbod van mooie kleding!!

snelle en goede service, mooie kwaliteitsproducten

Snelle levering, snelle en persoonlijke reactie op een vraag. Erg tevreden met de kleding die ik besteld heb.

Vriendelijk, snelle levering, mooi verpakt

Snelle levering. Vriendelijk personeel. Mooi verpakt! Top

Super service

Zeer gemakkelijk een besteding geplaatst, maar helaas was een artikel niet op voorraad. Hierover netjes een bericht over gehad en via WhatsApp kon er makkelijk contact gezocht worden. Bestelling binnen paar dagen geleverd, mooi netjes verpakt met een leuk handgeschreven kaartje erbij. Kortom, ik zal zeker nog een keer wat gaat gaan bestellen.

Keurigne5vriend

Prima geregeld,goede bejegening, prijsvriendelijk.servoce voor lgens voorwaarde.

Snelle levering, met een leuke inpakservice. Ook erg leuk het persoonlijke handgeschreven briefje. Echte aanrader dus.

Snelle en goede levering

Na een mail dat de zending ieder moment verzonden zou worden ontbrak de track en trace maar was het pakketje wel na 2 dagen binnen. Prima geregeld, inclusief persoonlijk geschreven kaartje. Goede klantenbinding. Dankjewel De Groene Knoop.

Contact opgenomen, omdat mijn bestelling vertraagd was. Dit lag bij PostNL, maar De Groene Knoop dacht met mij mee en vroeg zelfs of mijn bestelling uiteindelijk op tijd is gekomen. De bestelling was leuk ingepakt met een handgeschreven brief erbij. Een hart voor het werk en het belang van een tevreden klant staat voorop. Ik ben enthousiast! Bedankt :)

Leuke producten en goede service

Leuke unieke producten, was geïnspireerd door de bloeipotloden. Helaas was er 1 minder op voorraad, maar dat is uiteindelijk prima opgelost. En had ik mijn bestelling snel in huis.

Leuke producten en goede service

De groene koop heeft leuke, duurzame producten. Ik heb een leuk cadeautje kunnen scoren voor een mooi prijsje en ik had het snel in huis. Zeer tevreden over deze webshop.

Rust en eerlijk advies

Een warm welkom en een heerlijk moment voor mezelf om alles te passen met af en toe wat tips en uitleg. Geweldig!

Grachtstraat 1

6287 AE Eys