Pluspunten

Goede kleding Leuk verpakt Persoonlijk briefje

Beetje duur

Pluspunten

Snel, milieuvriendelijke verpakking. Hoera, geen plastic!! Leuke handgeschreven boodschap.

Niet stoppen!

Pluspunten

Snelle levertijd, persoonlijk, leuke kleding

Aanbod mag groter

Pluspunten

Zeer tevreden over de levertijd en het product. Bestelling was met veel zorg verpakt, echt een cadeautje om te ontvangen:)

Pluspunten

Goede service door opsturen andere maat ivm groot uitvallen van kleding

Geen, ga zo door.

Pluspunten

Goede service en zeer vriendelijk en behulpzaam telefonisch contact. Tot mijn grote verrassing zat er bij mijn aankopen zomaar een klein cadeautje. Erg attent !!!

Ik zou er geen weten.

Pluspunten

- Snelle en zeer klantvriendelijke service - duidelijke, overzichtelijke website met "naturel" foto's waardoor je een realistisch beeld krijgt van de kleding -ook prettig dat je al meteen ziet in welke maten een item nog verkrijgbaar is - leuk assortiment voor heren - manier waarop bestelde items verpakt worden (cadeau) erg mooi en zorgvuldig

ruimer assortiment :-) (ook voor de heren)

Pluspunten

Snel geleverd, mooi verpakt

Pluspunten

Goede producten, snelle levering, mooi ingepakt!

Pluspunten

Prettig dat deze webwinkel duurzame producten verkoopt. Dit is ook een belangrijke reden van de koop bij deze winkel. Goede en snelle levering. Duidelijke omschrijving product op website. Tevreden met het product.

Pluspunten

De website is uitnodigend, biedt ruim voldoende informatie; de bestel- en afleverprocedure zijn duidelijk en zeer vlot. De ontvangen kleding is conform verwachting qua kleur, maat en staat. Ten slotte: de kledingstukken in het pakket zijn zorgvuldig en milieuvriendelijk verpakt. Een prima overall ervaring dus.

Pluspunten

Pluspunten

Prima service, mooie spullen

Het prijsmoment waarop je gratis verzending krijgt ligt, n vergelijking met andere winkels, vrij hoor.

Pluspunten

Leuke winkel! Mooie hippe duurzame kleding en snelle levering (volgende dag) Tevreden!

Assortiment verder uitbreiden. Meer keuze bieden.

Pluspunten

ecologische verpakking, en persoonlijke aandacht, snelle service, na bestelling volgende dag bezorgd

Pluspunten

bijzonder klantvriendelijk werd ik geholpen door de dame aan de andere kant van de telefoon, Ik had een fout gemaakt met mijn online bestelling maar ze heeft het prima opgelost.Vriendelijke mensen bestaan wel degelijk was mijn gedachte. Top ps mijn dochters waren ontzettend blij met de armbandjes :-)

ga zo door!!

Pluspunten

De enorme snelle levering en de persoonlijke noot erbij. Top!!

Pluspunten

Mooie, eerlijke kleding (en accessoires). Communicatie per email is goed, bestellen en betalen verliepen zonder problemen en de levering was snel. Gelukkig kon mijn shirtje per brievenbuspost worden verzonden, ik ben niet zo dol op pakketjes die vervolgens direct bij 'buren' worden bezorgd. Met het shirtje zelf ben ik zeer tevreden! En een tweede bestelling zit er dik in!

Een tip is om te kunnen zoeken op merk en kledingmaat. Verder lijkt het mij handig als er bij elk kledingstuk staat wat de precieze maten zijn (in cm) van een maat S t/m XL, of desnoods per kledingmerk de (gemiddelde) maten weergeven. Bij het invullen van een contactformulier of na het sturen van een email met verzoek om informatie misschien een algemene email versturen waaraan staat dat een vraag binnen 'maximaal of binnen xx dagen' wordt beantwoord. Veel webshops doen dit overigens niet en dan weet je niet wanneer je een reactie kan verwachten.

Pluspunten

Zeer snelle levering, mooi verpakt, mooie producten en goede service!

Pluspunten

Snelle levering, leuk verpakt, persoonlijke boodschap bij het product, snelle reactie per mail. Ik ben zeer tevreden :-)

Pluspunten

Snelle bezorging, goed en netjes ingepakt in vloeipapier en in een stevige envelop zodat mijn nieuwe broek door de brievenbus kan. Handgeschreven briefje erbij voor een persoonlijke noot.

Pluspunten

Supersnelle levering naar België. Kleine, ecologische verpakking. Persoonlijk briefje.

Pluspunten

Snelle service, leuk klein berichtje bij het pakje, goede hulp via de e-mail. Zeer blij met mijn shirts, voornamelijk 'I <3 organic'!

Grachtstraat 1

6287 AE Eys