Pluspunten

Persoonlijk, handgeschreven briefje bij de bestelling. Foto's van kleding op model.

Bij de homepage direct kunnen kiezen per merk (i.p.v. per soort kledingstuk).

Pluspunten

Snelle levering, snelle reactie op vragen. Mooi verpakt en verzonden.

Pluspunten

Snel, duurzaam, mooie sokken

Gauw de collectie uitbreiden met meer kleding!

Pluspunten

Mooie kleding Snelle levering Bij levering zat een kaart met daarop een handgeschreven boodschap, en een chocoladereep. Dit maakte het ontvangen van het pakketje bijzonder. Kleding was mooi verpakt in papier, geen plastic.

Van een besteld vestje viel gelijk een knoopje af.

Pluspunten

veel positieve punten

Pluspunten

Zeer prettig en meedenkend gereageerd op mijn e-mail. Zeer goede klantvriendelijkheid.

Pluspunten

Service en goede communicatie

Pluspunten

De groene knoop werkt vanuit het fair trade principe. De groene knoop verkoopt kleding van natuurlijke materialen, gevarieerd aanbod De web winkel is goed gevuld. Hartelijke klantgerichtheid,

Indoen mogelijk de produkten in de webwinkel in alle maten leverbaar, Ik zie dan wat leuks in de webwinkel en dan is het niet in mijn maat.

Pluspunten

Mooie producten, mooie webshop, super-service, snelle verzending, bestelling erg goed en leuk verpakt en een heel aardige eigenaresse :-)

Uitbreiding van het assortiment is altijd goed ;-)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De communicatie is prima.

Ik had twee producten besteld. 1. De kleuren op de foto van één product klopten niet met de werkelijke kleuren. 2. Het andere product was van een lichtere kwaliteit dan ik dacht (dat kan aan mij liggen, maar het was toch een teleurstelling en resulteerde in een retourzending). 3. Ik bestelde tweemaal maat M. Het ene product was aan de krappe kant, het andere product was te ruim.

Pluspunten

Goed en snel geleverd. goede kwaliteit.

Pluspunten

Snel reactie gekregen op een vraag over geleverde kleding.

Zoekfunctie voor merk en maat op de site toevoegen (zie watmooi.nl)

Pluspunten

Er is goed geluisterd naar mijn wensen. Alles was mooi ingepakt in stijl, passend bij het karakter van de winkel en de naam van de zaak. Dat vindt ik erg leuk. Het cadeau is dan ook zeer in de smaak gevallen.

Niets toe te voegen. Ik vond het helemaal prima.

Pluspunten

Keurig verpakt met een handgeschreven kaart voor maar 1 paar sokken.

Geef de klant de mogelijkheid om hetzelfde artikel ook in een andere kleur te bestellen met 1 klik. Als het art bevalt zal men daar gebruik van maken.

Pluspunten

Snelle levering. Product voldeed helemaal aan verwachtingen. Berichtgeving over verzending was prima

Houden zo!

Pluspunten

Superklantvriendelijk, topservice!!

Pluspunten

Snel bezorgd en met zorg ingepakt.

Pluspunten

* Goede, persoonlijke service. * Mooie, eerlijke, groene kwaliteitsproducten.

* Uitbreiding van assortiment. * Meer exemplaren van verschillende maten. Soms zijn er van een kledingstuk nog maar een paar (niet zo gangbare) maten over.

Pluspunten

Altijd een snelle levering en goede kwaliteit. Ik koop hier ook vaak cadeautjes en daar krijg ik altijd heel goede reacties op.

Pluspunten

Een heel goed concept!

Meer keuze voor maat S

Pluspunten

Bij mijn vraag over een product, kreeg ik snel antwoord. De levering van de spullen verliep vlot en ze waren mooi en netjes verpakt. De laptoptas is erg mooi. Het overhemd staat mijn man perfect. De beenwarmers hebben prachtige kleurtjes en zijn lekker warm voor de winter.

Grachtstraat 1

6287 AE Eys