Pluspunten

Kleding die verkocht wordt bestaat uit organisch materiaal !!!!!!

daar ik niet in de gelegenheid ben om de winkel te bezoeken, (reisafstand ) zou ik het erg fijn vinden als er meer kleding verkocht zou kunnen worden via de webshop

Pluspunten

Mooie collectie en goede, vriendelijke en snelle service.

Pluspunten

Snelle verzending. Er wordt uitstekende service verricht. Bij navraag van een bepaald artikel, kreeg ik zelfs een website door, waar dit nog wel te verkrijgen was. Gewoon goed!

Er zat geen factuur bij het geleverde product. Zowiezo ook geen formulier voor eventueel retour of iets dergelijks. In mijn geval geen probleem, ik hield de schoenen, maar in geval van retour wel een aandachtspuntje misschien.

Pluspunten

Snelle levering, goed en vooral mooi ingepakt. Oog voor detail.

Pluspunten

Goed assortiment met duidelijke herkenbare groene producten, overzichtelijke en verzorgde website met duidelijke foto's van de producten, snelheid van levering en het persoonlijk handgeschreven kaartje bij de bestelling. Bestelling was bovendien met zorg ingepakt met vloeipapier.

Pluspunten

Geweldige service, razendsnel en persoonlijk... een handgeschreven kaartje bij de bestelling, onmiddelijk antwoord op vragen per mail, zonder poblemen ruilen voor een andere maat en uiteindelijk een prachtig truitje. Doordat ik een kadobon wilde gebruiken daar een fout in maakte en vervolgens ook nog het truitje wilde ruilen voor een kleinere maat vroeg ik nogal wat aandacht maar dat kreeg ik dus op de meest hartelijke en voorkomende manier. Veel dank nog daarvoor en jullie zien me zeker terug!

geen

Pluspunten

Bestelde product zeer snel geleverd

Pluspunten

mooie collectie, goeie website, snelle verzending, leuke en persoonlijk kaartje erbij!

geen

Pluspunten

Beschrijving mag wel duidelijker zijn. Ik heb iets te hard geduwd en daardoor kwamen kleine gaatjes.

Pluspunten

slechts éénmalig ter plekke geweest (2jaar geleden), en toch een persoonlijk kaartje bij een web-bestelling...dat 'bindt' :-) Goed gevoel!!

Voor mij mogen wat meer kinder/tiener maatjes

Pluspunten

Snelle, vriendelijke en uitgebreide reactie op mijn vraag. Snelle ontvangst van mijn bestelling.

Ga zo door!

Pluspunten

Super service, top!

Pluspunten

vlotte bezorging, heldere site waar je kleding goed kunt bekijken.

Verpakking vindt ik wat overdreven. Voor één kledingstuk wordt een behoorlijke doos gebruikt vol met piepschuimen stukjes erin. Lijkt me dat dit eenvoudiger en daardoor ook milieuvriendelijker met minder materiaal kan.

Pluspunten

Persoonlijke en goede service. De combinatie van een luxe doosje en de cadeau verpakking, maakt het een ware belevenis.

Kan niets verzinnen.

Pluspunten

Ik werd gebeld omdat ik mijn huisnr vergeten was te vermelden. Heel vriendelijk! Ondanks mijn fout, werd er toch heel snel bezorgd. Over het bestelde artikel ben ik heel tevreden.

Kan ik zo niet bedenken.

Pluspunten

Mooie spullen van goede kwaliteit en een hele goede service!

Pluspunten

Snelle levering en attente service!

Pluspunten

Zondagavond laat besteld, dinsdag keurig binnen. Super verzorgd, mooi ingepakt en gedicht op mooi papier ingepakt!

Pluspunten

Mooie en overzichtelijke webshop, maar ook een prachtige winkel met een enthousiaste verkoopster!

Pluspunten

Bestelling was snel geleverd en duidelijk met veel zorg ingepakt.

Pluspunten

Meedenken met klant

Website met aanwezige producten niet actueel

levering duurde wat lang

Pluspunten

Mooie producten met tot in de kleinste details doorgevoerde duurzaamheid. Zoals de op milieuvriendelijk papier geprinte factuur en de verpakkingsmaterialen van gerecycled papier, waar zorg en aandacht aan besteed is. Enthousiaste en spontane eigenaresse met kennis van zaken.

Geen verbeterpunten, wel een tip. Ga zo door!

Grachtstraat 1

6287 AE Eys