Pluspunten
helemaal tevreden, inmiddels als meerdere bestellingen gedaan en helemaal super
Pluspunten
Zeer snelle levering , mooie duidelijke site
Wanner krijgt u verwijderbare stickers dat zou een verbetering zijn Harry Prick 063 53179736
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering
Pluspunten
Snelheid, prijs/kwaliteit
Pluspunten
1e keer bij besteld echt super snel alles en niet duur Volgende keer bestel ik hier wel weer
Pluspunten
Prijs
Verbeterpuntenkon met Visa niet bestellen via de digipass van Crelan Wel met Visa en Paypal
Pluspunten
alles 10 op 10
Labels doesn't work, after each printing of one, error "out of paper". Same official Dymo label put bak in printer works.
We have tested over 5000 labels in 3 type of Dymo machines after we received your review. We had no problems with our labels during the tests. Afterwards you mentioned that the 2nd roll you tried is working fine so we replaced the roll with three new rolls. Unfortunately you haven't changed your review, while the labels are working fine now. ---------------------------------- We hebben meer dan 5000 labels getest in 3 type Dymo machines na ontvangst van uw beoordeling. We hebben geen problemen met onze labels tijdens de testen. Hierna u dat de 2de rol prima werkt, wij hebben daarna de verkeerde rol vervangen met 3 nieuwe rollen. Helaas heeft u uw beoordeling nog niet aangepast, nadat de labels perfect werkte.
Pluspunten
Prima etiketten als vervanging can de dure originele Dymo labels. Voor 5 rollen nog geen 13 euro kwijt. Ik kan dus weer voorlopig vooruit. Snelle bezorging ook. Dus je komt niet zonder te zitten. Bedankt en tot heel snel!
Pluspunten
snelle levering en afhandeling goede kwaliteit labels
Pluspunten
Prima kwaliteit prijsklasse
duidelijke plaatjes
Pluspunten
Supersnelle levering, snel reactie op email
Pluspunten
Goede labels tegen scherpe prijzen, en een keurig nette service
VerbeterpuntenPrima zo!
Pluspunten
Snel, goed en goedkoop. Mijn bedrijf blijft dus klant!!!!
Pluspunten
Snel service binnen 1 dag
Pluspunten
gemakkelijk te vinden, makkelijke website