Laden reviews...
42 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken snelle levering, vriendelijke service en hoge productkwaliteit. Klanten waarderen duidelijke communicatie tijdens het bestelproces en het gegeven advies. Over het algemeen is de ervaring positief en blijft de prijs-kwaliteitverhouding gunstig.
We werden nog even netjes gebeld om na te gaan of de bestelling klopte, qua draairichting etc. Nette levering volgens afgesproken tijd. Mooi eenvoudige deur
18 June 2026
An
Montfoort
Verkeerde model deuren geleverd, omhuizen en timmerman 6 weken moeten uitstellen. Geen enkele tegemoetkoming terwijl het hun fout was. Na 6 weken wachten toch de goede geleverd . Deuren zien er mooi uit.
2 June 2026
Hans
Den Ham
Goede adviseurs, we hebben wel zo’n vier maanden op de deuren moeten wachten maar daar kon dit bedrijf niets aan doen.
29 May 2026
Nancy
Leiderdorp
Na lang rondkijken Kozijnen met binnendeur besteld bij Onlinedeurenkopen en alles verliep zeer goed na het plaatsen van mijn bestelling werd ik een dag later gebeld met de vraag of alles naar wens was verlopen met het bestellen en of alle kozijnen en deuren de juiste draairichting hadden anders kon het nog netjes aangepast worden.Ook netjes op de hoogte gehouden wanneer de leverdatum was.Kozijnen plaatsen ging gemakkelijk en alles staat er al netjes in en ziet er super uit!Kortom hier zou ik zeker nog een x bestellen!
21 May 2026
Frank
Oss
Een tweetal Svedex deuren besteld. Vooraf contact gezocht voor een aantal vragen en na het plaatsen van de bestelling heeft Jarno nog contact gezocht om alles nog een keer door te nemen. Heel fijn! Bij levering zijn de deuren netjes binnen gezet. Prachtige deuren die heel gemakkelijk te plaatsen waren. Uitgebreide instructies voor plaatsing en onderhoud. Kortom, fantastisch!
28 April 2026
Maaike
Soest
Deur voldoet aan de verwachting
24 April 2026
Peter
Anna Paulowna
Alles perfect verlopen vanaf bestelling tot en met levering.
14 April 2026
Eddy
Soerendonk
Ze bellen nog zelfs om de bestelling na te gaan of het klopt top service.
14 April 2026
Frank
Lage vuursche
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering zonder transport schade.
30 March 2026
Jan
Druten
21 March 2026
Meverly
Kwaliteit is goed en geleverd volgens afspraak. Aflevermoment lijkt in communicatie vooraf afstemmogelijkheid te zijn, maar in werkelijkheid is er maar 1 optie mogelijk. Aangezien de deuren niet nat mogen worden moet je thuis zijn en de mogelijkheid hebben de deuren naar binnen te dragen.
14 March 2026
Marc
Meerkerk
De deurkozijnen waren helaas beschadigd, echter was de geboden oplossing van OnlineDeurenKopen.nl (coulance in EUR) snel en passend.
12 March 2026
R
Overijssel
Snelle levering, mooie zware deuren!
6 March 2026
Joyce
Tilburg
perfect bedrijf na bestelling namen zij tel. contact op om de bestelling door te lopen op eventuele fouten, goed overleg en informatie over de levertijd en dag van leveren
25 February 2026
Jan
Hellevoetsluis
Ik plaats niet snel een review, maar deze hebben ze bij onlinedeuren.nl echt dik verdiend! Ik had 2 binnendeuren in kozijn gekocht bij onlinedeurenkopen.nl. Ik ben netjes gebeld waar ze mijn bestelling samen doornamen, de verwachte levertijd doorgaven en of ik nog vragen had. Ook ben ik netjes gebeld toen de deuren binnen kwamen. Deze service is tegenwoordig echt niet meer vanzelf sprekend. Ik had na het ophalen van mijn bestelling thuis pas door dat ik de verkeerde deuren had besteld. Dit was geen probleem, uiteraard zolang de deuren onbeschadigd retour kwamen. Ik heb netjes mijn geld terug gekregen, een dikke pluim voor onlinedeurenkopen.nl en met name Kenneth die mij verdienstelijk heeft geholpen. Ook het personeel van het magazijn is erg vriendelijk en behulpzaam.
23 February 2026
Jerry
Ter Aar
Wordt keurig afgeleverd/ goede communicatie . Super mooi materiaal leveren zij!!!
18 February 2026
Rien
Hippolytushoef
Deuren besteld op 3-12-2025, de levertijjd krijg je later te horen, dat werd 30 Januari, nu kreeg ik 26 Januari een mail dat het 13 Maart wordt. Gewoon 6 weken later, ze waren wel snel met leveren van de sloten voor de betreffende deuren. Daar ligt inmiddels een laagje stof op
Beveelt niet aan
17 February 2026
Marco Imholz
Abbenbroek
Nieuwe deuren kopen is gewoon spannend: heb ik wel goed ingemeten? Welke kleur past het beste? Welke vulling? De tips en adviezen hielpen erg. Bezorgen ging top. De deuren zijn heel mooi. Ik ben een gelukkige klant van onlinedeurenkopen en kan het ieder aanbevelen
28 January 2026
Leanne
Rotterdam
De deur was veel sneller klaar dan afgesproken. Meestal gaat het vaak langer duren maar deze deur was 4 weken eerder klaar dan de verwachtte leverdatum. De mensen in Wanroy waren ook heel vriendelijk en behulpzaam.
18 January 2026
Yolanda
Cuijk
Alles zo als afgesproken !
18 January 2026
Dinant
Holten
Wij hadden al eerder deuren gekocht maar hadden er nog een nodig. Dezelfde deur besteld en veel sneller geleverd dan eerst werd aangegeven. Svedex deur, topkwaliteit. Heel tevreden mee.
14 January 2026
Roelof
Drunen
De geleverde deuren zijn uitstekend en van goede kwaliteit. De maatvoering is betrouwbaar (ze passen) en de website is duidelijk. De levertijd is zeer wisselend en varieert van een week tot meer dan twee maanden. De klantenservice is goed bereikbaar en nuttig!
24 December 2025
Peter
Alphen
Producten werden eerder geleverd, goed verpakt / in goede staat. Communicatie was snel en de service was uitmuntend.
28 November 2025
Saskia
Diemen
Goed verpakt en netjes afgeleverd
23 November 2025
Sander
Oudehaske
Hele mooie deuren. Zelf snel kunnen afgehangen icm de “voorboor service”. Deurbeslag er gelijk bij besteld. In een halve dag 5 deuren vervangen. Deurgarnituur met kastslot was niet kompleet/niet correct maar heb ik met wat uitboren zelf kunnen oplossen. Duidelijke website met goede uitleg en informatie.
22 November 2025
FVO