Beste Edwin, Bedankt voor je review en tip om onze webshop te verbeteren. Wij nemen de tip mee in de toekomstige aanpassingen.
Beste Wouter, Bedankt voor het achterlaten van een review. Jammer om te lezen dat u ervaart of het lijkt dat wij u beschuldigen van oplichting. Dat is zeker niet onze intentie. Ik haal dit ook niet uit de conversaties met onze klantenservice. Ik heb begrepen dat de deur alsnog zonder extra kosten geleverd is ondanks dat de vervoerder de eerste keer de deur niet kon afleveren.
Beste Dirk, Bedankt voor deze mooie review daar zijn we blij mee. Super om te horen dat alles in één keer goed gegaan is. Gelukkig gaan veel bestellingen goed, helaas gaat het soms ook weleens fout maar ook dan doen we er alles aan om het op te lossen!
Goedemorgen, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Een gescheurde deur is niet iets wat de bedoeling hoort te zijn. Wij zien echter ook geen melding van u in onze systemen. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice dan gaan we kijken wat er aan de hand is en hoe we dit kunnen oplossen.
Beste Johan, Bedankt voor je review. Helaas werden wij ook geconfronteerd met het feit dat de bestelde deur vertraging heeft opgelopen waardoor wij de levertijd niet konden nakomen. Wij begrijpen dat het vervelend is, helemaal vervelend dat het product dan uiteindelijk ook mankementen vertoond. Wij hebben u meteen aangeboden om het product opnieuw te leveren zonder extra kosten. U stelde echter zelf een vergoeding voor om schade zelf laten herstellen door een schilder. Dit hebben wij u aangeboden en u bent hier mee akkoord gegaan. Nogmaals excuses voor de overlast en hopen dat wij bij een eventuele volgende bestellingen mogen bewijzen dat wij zeker geen dozenschuiver zijn.
Bedankt voor de moeite om een review achter te laten. Al onze bestellingen worden handmatig gecontroleerd en bij twijfel bellen we altijd even. Fijn dat u dat waardeert!
Beste Marianne, Goed om te horen dat je tevreden bent. Veel woongenot met de bestelde Skantrae deuren!