Laden reviews...
33 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen consequent de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Klanten melden snelle en duidelijke communicatie en een betrokken team. De prijs-kwaliteit verhouding wordt als gunstig ervaren en problemen worden vlot opgelost. De algemene tevredenheid blijft hoog.
Bestel al jaren bij D'r Sticker Ook nu hebben ze kosteloos een bestand aangepast om een betere resolutie en kwaliteit te verkrijgen. Mooie service!
10 June 2026
Jerry
Ede
Na het aanleveren van een bestand bleek dit niet scherp genoeg en is dit gratis aangepast! Zeer goede service dus!!
2 June 2026
MMA
Geertruidenberg
Ik heb meerdere bestellingen geplaatst, altijd geleverd volgens afspraak. Mocht het aangeleverde ontwerp niet voldoen aan hun hoge kwaliteitsnorm dan neemt de klantenservice zelf contact op en zoekt samen met jou naar een passende oplossing. Top.
17 May 2026
Hans
Bergschenhoek
Een eerste ervaring die ik iedereen kan aanraden. Zeer duidelijke en goeie klantenservice. Snelle respons . Mooi kwalitatief product ( magneetstickers)
13 May 2026
thomas Everaert
Lier
zeer tevreden niet alleen mooie kwaliteit maar ook goede service en vooral meedenkende mensen prima geholpen tot volgende keer
25 April 2026
Leo
Ravels
Mijn afbeelding bleek een te lage resolutie te hebben, dit is tijdig opgemerkt en kosteloos voor mij hersteld. Zeer tevreden en een echte aanrader
13 April 2026
Cayenne
Maasvlakte
Als service is mijn logo aangepast zodat deze het juist verwerkt kan worden
26 March 2026
Robin
Lelystad
Mooie stickers goede kwaliteit
23 February 2026
Dennis
Almelo
Wij hebben nu voor de 2e keer een sticker besteld met ons logo. En we zijn er erg blij mee! Een scherpe helderheid. We hebben de eerste sticker buiten hangen en die ziet er nog steeds beeldig uit! Ik raad het aan.
16 February 2026
Sharon Okken
Apeldoorn
Dr Sticker biedt een snelle persoonlijke goede service. Na het doen van mijn bestelling en het inzien dat de door mij aangeleverde resolutie te laag was, boden zij aan dit op te lossen, helemaal top!
12 February 2026
Yvonne
Eindhoven
Eenvoudig en snel een sticker maken in beperkte oplage.
10 February 2026
Koen Mertens
Belgie
Ouderwets goede service en moderne kwaliteit! Mooie sticker besteld, upload was niet helemaal goed. Ze nemen direct contact op en komen met top oplossing. Prijs kwaliteit verhouding zie je niet veel meer zoals hier!
11 December 2025
Robin
NIEUWE NIEDORP
Door mijn eigen fout moest de sticker die ik besteld had groter worden. Daisy van de klantenservice dacht met mij mee en het ontwerp werd zonder meerprijs aangepast. Erg tevreden met het resultaat en de goede service.
1 December 2025
Cas Frijns
Maastricht
Ze helpen je stap voor stap tot dat je het gewenste resultaat hebt. Ze reageren heel snel en niets is teveel gevraagd. Ze helpen je meedenken en bieden een en stellen meerdere oplossingen voor. Een echte aanrader!
21 November 2025
Michelle
Opoeteren
Ik had een logo ingediend wat niet voldeed aan de juiste resolutie. Ze hebben het voor mij aangepast zonder extra kosten in te dienen! Top service! Een aanrader!!
10 November 2025
Martijn Geraedts
Reuver
Via de website hebben we eenvoudig onze vloersticker besteld. De afbeelding die we aanleverden was niet van perfecte kwaliteit, maar dit is ontzettend netjes opgelost door DR Sticker. De communicatie via e-mail was snel en vriendelijk, en de service was top. Al met al een zeer positieve ervaring!
7 November 2025
Marjolein
Medemblik
Heel goed snel en helpen graag naar betere resultaat, prachtig gewoon
29 October 2025
Skyfter
Nijlen
Bij een probleem zoeken ze mee naar een passend oplossing. Altijd vlot contact. Proper werk
16 October 2025
Seppe
Tielen
Dr. Sticker levert fantastische service! Ze zijn snel, professioneel en leveren altijd topkwaliteit. Of het nu gaat om stickers voor persoonlijk gebruik of voor mijn bedrijf, de resultaten zijn altijd perfect en duurzaam. Ik ben enorm tevreden over hun klantvriendelijkheid en het oog voor detail. Zeker een aanrader!
11 September 2025
brandon-lee
Eeklo
Ben blij met jullie service
1 September 2025
Jose
Ijsselstein
Heel fijn contact met de vertegenwoordiger gehad van drsticker.nl. Ik zat even omhoog met een design, maar ze hebben me snel uit de brand geholpen. Dit is zeldzaam, komt bijna niet voor. Ze doen hun best om je te helpen. Zou het aanraden!
22 August 2025
Stephan van der Boom
Utrecht
Een hele fijne partner. Al een paar keer mee mogen samenwerken en heel tevreden met de service. Persoonlijke contact van de collega's indien er vragen zijn wordt ook zeer gewaardeerd. Op naar de volgende!
21 August 2025
Denice
Rotterdam & Den Haag
Zeer goede opvolging en communicatie!
12 August 2025
Andreas
Kerkhove
Heel makkelijke website, alles is duidelijk omschreven en goed terug te vinden. Vriendelijke klantenservice, ik had een probleem met mijn resolutie. Maar werd hier netjes over ingelicht.
11 August 2025
Jeroen Budgen
OOSTHAM
Van hulp tot afwerking tot bestelling zeer tevreden ik beveel aan!
31 July 2025
Poetsbedrijf verbeeke