Pluspunten

Snel, betaalbaar en denkt mee met de klant.

Pluspunten

Snel geregeld, duidelijke afspraken en ze denken met je mee, ook helder voorbeeld vooraf hoe de sticker wordt.

geen

Pluspunten

Exacte uitvoering en uitstekende levering.

Zou ik op basis van deze levering niet kunnen bedenken

Pluspunten

Door probleem met mijn mailadres kwam de mail niet toe bij me. Maar na een telefoontje van bij jullie uit met de vraag of ik de mail had ontvangen is alles in orde gekomen. Fantastische opvolging !

Pluspunten

Goede service, snelle levering van mijn product: zoals ik het bestelde en het graag had. Complimenten !

Pluspunten

makkelijke site snelle levering en goed

Pluspunten

- Uitgebreid assortiment - Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site - Snel en persoonlijk reactie via mail - Ik werd ontzettend goed geholpen, er werd met me mee gedacht!

Misschien iets duidelijkere uitleg over de sticker soorten, voor een leek zijn niet alle omschrijvingen duidelijk.

Pluspunten

Nog niet. Dit was eerste bestelling.

Pluspunten

Sticker beschadigd, en niet netjes geknipt

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling.

Pluspunten

Snelle levering. Stickers zien er prima uit.

nvt

Pluspunten

een herhalingsorder gaat heel makkelijk. fijn dat oude bestanden bewaard blijven. Zodat er niet nieuwe bestanden opgestuurd hoeven te worden. Snelle levering!!

Pluspunten

Zeer goeie service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijke ontwerptool.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering, gemakkelijk te bedienen software

grote stickers in een stevige koker verzenden en niet in een slap karton. Ik kon nu de vouwen nog glad strijken. levering door GLS oid was nogal ruw!!

Pluspunten

Snelle levering, snelle en goede communicatie

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik werd na de bestelling (en vóór de levering) netjes gebeld om te controleren of mijn bestelling overeen kwam met wat ik in gedachten had.

De kwaliteit van het product lag onder mijn verwachting. Kleuren verre van egaal geprint. Veel ruis. De witte onderlaag waarover ze adviseerden (om de kleuren gelijk te houden op alle ondergronden) kwam er onderuit zodat het net lijkt alsof er een witte "glow" omheen zit. Ik had liever een tientje meer betaald voor mooie stickers ipv. een paar tientjes voor matige stickers.

Pluspunten

als je als klant een fout maakt dan word je er op gewezen om die te ver beteren en wort niet zo maar af gedrukt en op ge stuurt ik vind dat wel heel fijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie

Pluspunten

Snel, flexibel, snappen wat je nodig hebt. Elke keer bij uitpakken zending is het resultaat nog beter dan verwacht.

Vervoerder GLS is echt niet fijn. Maar dat ligt waarschijnlijk aan de GLS operatie in mijn regio. PostNL is betere keuze om mee te verzenden.

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal