Pluspunten

Snel geleverd, goede kwaliteit

Pluspunten

Correcte behandeling, snelle levering, prima kwaliteit en enorm klantvriendelijk

Pluspunten

Perfecte service en kwaliteit

Pluspunten

Snelle en goedkope service goeie kwaliteiet

Wanneer verzonden en wanneer thuis verwacht was niet heel duidelijk

Pluspunten

Heel correcte en degelijke service, mooi afgewerkt, netjes en op tijd afgeleverd. Betalen op factuur geeft vertrouwen.

Pluspunten

Gewoon prima geregeld. Dat wat je besteld krijg je ook. Kwaliteit is prima.

geen

Pluspunten

Makkelijk zelf te maken op pc/laptop. Mooi resultaat, goede uitleg.

Op ipad was het niet gelukt.

Pluspunten

uitstekende service en snelle levering

Pluspunten

perfect.

Pluspunten

duidelijke correspondentie na de bestelling, snelle en goed beschermde levering, .....

er wordt vanuit gegaan dat alles via de mail kan maar ik heb niet altijd beschikking over internet dus mis ik soms crusiale mededelingen e.d., misschien mogelijk ook enkele zaken zoals garantie en betalingsbevestiging ineen per post

Pluspunten

goede service bij vraag snel antwoord

Pluspunten

heldere info, praktische website, behulpzaam en gunstige prijs/kwaliteitsverhouding en klantvriendelijk

Pluspunten

Snel, efficient en correcte prijs

nog niet meteen verbeteringspunten waaraan ik denk

Pluspunten

Snelle levering. En zeer goede kwaliteit. En precies zo als ik wilde. Helemaal top!

Misschien een klein berichtje sturen zo dat de klant weet wanneer die zijn of haar pakketje kan verwachten.

Pluspunten

Snellere levering dan vermeld. Echt super! Goede kwaliteit stickers. Voor mij het vaste adres met betrekking tot belettering.

Als je met belettering twee regels ontwerpt en de eerste instelt op een bepaalde afmeting dan worden de afmetingen aangepast door de tweede regel. Hierdoor wijkt dan de gewenste en ingegeven afmeting bij de eerste regel af.

Pluspunten

Snelle verzending, goede service, flexibel in maatwerk

Niets op aan te merken

Pluspunten

Snelle levering en veel keuze!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijke site.

Meer opties om stickers te kunnen bewerken. Beter op letten wat er is besteld. Ik bestelde een sticker van 10x10 cm en kreeg er eentje van 25x25 cm. Koos voor transparant en kreeg een witte sticker. Vind dat de kosten van de sticker nog al aan de hoge kant zijn.

Pluspunten

duidelijk aangegeven hoe je stickers kunt maken, snelle service

Pluspunten

Mooi afgewerkt drukwerk Tijdige levering Goede kleefkwaliteit van de stickers

Pluspunten

overzichtelijke site,makkelijke module om zelf een sticker te ontwerpen en betaalbaar.

Pluspunten

Erg tevreden over de levering, service e.d. Stickers zien er top uit op de ramen van mijn auto.

Bij het loshalen van het beschermblad scheurde sommige letters direct in, waardoor ze niet meer bruikbaar waren. Moet het dus met veel voorzichtigheid loshalen en even checken of ze goed op de doorzichtige kant blijven zitten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie, duidelijke site

Prijs en kwaliteitsverhouding is niet helemaal goed. Voor twee hele kleine stickers ( 10 bij 14 cm) is bijna 30 Euro wel veel geld. Het wordt wel netjes verzonden in een doosje, maar dit had net zo goed een envelop kunnen zijn, scheelde weer extra verzendkosten. Stickers laten ook snel los, op de ondergrond waar ik ze voor bestemd had.

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal