Pluspunten

Makkelijk om online eigen print te maken.

Betere kwaliteit van voorbeeld vóór bestelling

Pluspunten

zeer snelle service! op en top perfecte stickers!

Pluspunten

Goede bijgeleverde instrucies. Kleeft goed en indien ondergrond eerst wat vochtig maken is het inderdaad makkelijk om nog wat ruimte te hebben om een foutje recht te zetten. Zeker en vast een aanrader voor wij een gepersonaliseerde sticker zoekt in alle geuren, maten en kleuren!

Misschien de klant verwittigen als zijn bastand wat te klein is en zodoende van dichtbij duidelijk pixels te zien zijn. Eventueel een minimum grote voorstellen per grote van je sticker. Ik had een foto van 500x500 en laten afdrukken op 42cmx42cm en dit was eigenlijk net niet groot genoeg om perfect te zijn.

Pluspunten

Snel geleverd en goed product

Pluspunten

perfecte service

Pluspunten

Makkelijk programma om stickers in te maken Snelle levering Goede prijs/kwaliteit verhouding Goede kwaliteit van stickers

Ik ben via via op jullie website gekomen. Als ik op google ''stickers'' in typ staat jullie website er niet snel bij. Misschien zorgen voor meer naamsbekendheid. Eventueel sponsoring zodat naamsbekendheid komt. Wij zijn zelf van een studievereniging en hebben vaak stickers nodig. We hebben jullie site ook van een andere studievereniging gekregen.

Pluspunten

Snelle service, mooie kwaliteit en niet duur!

Pluspunten

Vlugge levering!

Pluspunten

Het is bij DrSticker Heel makkelijk om met een eigen ontwerp een stkker te laten maken. Ik ons geval voor bestikkering van een bedrijfsauto. Zeer vlotte levering en een hele goede kwaliteit. Eerdere stikkers zitten al meer dan een jaar op onze autos

Het is erg moeilijk om grote stikkers (50cm of meer) zonder luchtbelletjes op een auto te plakken. Het lukte mij het beste met een erg natte ondergrond. Is dat de beste methode of zijn er betere tips?

Pluspunten

snelle bediening en kwaliteit !

Pluspunten

Snel en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, erg betaalbaar. Zeer kleine stickers mogelijk, nergens anders voor deze prijs

Lamineerlaag heeft een paar luchtbelletjes maar is zo weg te vegen

Pluspunten

Toppie ziet er puik uit

Pluspunten

top netjes en snelle levering

Pluspunten

Super ! Prachtig resultaat

Pluspunten

- Snelle levering - Goede kwaliteit

Pluspunten

Netjes en correct geleverd, ook het logo was netjes overgetrokken en in een goede kwaliteit op de sticker gedrukt!!

Pluspunten

Klantvriendelijk ,kwaliteit ,en goeie service ,en dat voor een nette prijs ...top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goedkoop en mooie degelijke stickers

mailtje sturen wanneer bestelling verzonden wordt

Pluspunten

Vakwerk niet duur en snelle levering.

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal