Pluspunten

Mooi afgewerkt, Tevreden over de geleverde kwaliteit!

Pluspunten

Snelle levering en goed contact

Voor de banner wat stevigere ringen

Pluspunten

Pluspunten

Snelle adequate reacties op gestelde vragen. Afspraken zijn goed nagekomen. Het resultaat van de belettering is erg goed. Bij de bestelling is een miscommunicatie geweest waardoor een gedeelte van de bestelling niet was zoals verwacht, dit is zeer snel en correct opgelost.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie kwaliteit en veel keuze in maten van lettertype's

levertijd mag wel wat sneller! kan dus alleen maar tegen zeer hoge kosten, dat is jammer . er zijn heel veel bedrijven die standaard binnen 3 werkdagen leveren! zonder bijkomende kosten.

Pluspunten

Topkwaliteit Correcte prijs, duidelijke en snelle afhandeling

Doe zo voort!!

Pluspunten

Super bedrijf. Ben heel erg tevreden over de kwaliteit en mooi snel geleverd. Zal het zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

Pluspunten

Super kwaliteit, snel geleverd en goede communicatie! Ik ben erg tevreden

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering, wat je besteld is precies wat je in huis krijgt, super kwaliteit... Kortom: een echte aanrader!

Geen!

Pluspunten

Na de bestelling kreeg ik een advies over de gemaakte keuzes. Daardoor kreeg ik uiteindelijk de stickers die ik wilde. Groot respect voor degene, die aan de bestelling zag dat er waarschijnlijk een fout door mij was gemaakt en vervolgens zelf het initiatief nam om even contact op te nemen.

Pluspunten

Nette communicatie Snelle aktie en levering Prima produkt en goed afhandeling

Pluspunten

Snel, betaalbaar, kwaliteit

Op de stickers die ik jaarlijks bestel, zou ik graag de mogelijkheid zijn meerdere kleuren en lettertypes op 1 sticker ze zetten

Pluspunten

Stelt vragen wanneer iets niet duidelijk is om zeker te zijn dat de klant het goede product krijgt. Snelle reactie via mail

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijk aan de telefoon en de een fout werd direct hersteld.

Lettertype Verdana BOLD ziet er Word op mijn MAc toch anders uit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering zoals vermeld. Goede kwaliteit product. Bovendien (zeer ruime) extra hoeveelheid om evt. uitval op te kunnen vangen.

Nvt.

Pluspunten

Werd snel en correct geleverd.

Wellicht door mij niet goed gelezen, maar ik verwachtte grotere stickers. Dacht dat de afmetingen 20 bij 20 per vlinder waren. Niet dat dat het hele vel was. Stickers waren dus kleiner dan ik had verwacht.

Pluspunten

Er werd gewaarschuwd dat het ontwerp niet goed genoeg was, na geen reactie van mij nogmaals. Ik ben toch verder gegaan met hetzelfde ontwerp. Het resultaat was prima. Prima service, kwaliteit ook.

Pluspunten

Ik heb voor de tweede keer stickers besteld voor op mijn bedrijfs bus. Ik ben zien tevreden met de hoge kwaliteit van de stickers en snelle levertijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

tijdige levering, nette prijs

sticker werd opgevouwen verstuurd! De vouwnaad is erg lastig glad te krijgen. Voortaan oprollen?

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal