Pluspunten

Snel. De stickers zien er prima uit! Makkelijk te gebruiken. Blij mee.

Het is een beetje een gok hoe het eruit komt te zien omdat dat bij het bestellen niet weergegeven wordt. Daar zie je alleen 1 plaatje ipv het aantal wat je bestelt. Het formaat is dan lastiger inschatten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

betrouwbaar, snel, goede kwaliteit - prijsverhouding en prima service!

Pluspunten

Het zijn mooie stickers met perfecte kleuren. Ik bestel af en toe als particulier een paar stickers. Het wordt met veel aandacht en zorg gemaakt en verstuurd. Prima!

Pluspunten

Snelle en prima service. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Een dikke 8!

Pluspunten

Alles zeer goed!

Pluspunten

Geen opmerking netjes keurig en snel, niet te duur ook niet de goedkoopste maar wel de beste voor ons Een voorbeeld voor velen

Pluspunten

Product vervaardigd en geleverd zoals vermeld.

Pluspunten

Snel, secuur, kwaliteit

Pluspunten

snel, gemakkelijk en goede kwaliteit

Pluspunten

snelle levering, prima kwaliteit, ruime keuze aan producten

het zou iets goedkoper mogen

Pluspunten

- snelle levering - goede service toen er iets misging - goede kwaliteit, precies geleverd wat we zochten!

Pluspunten

Netjes, volgens afspraak Resultaat ziet er goed uit.

Pluspunten

Snelle goede en correcte service

Pluspunten

Hulp geven bij de vormgeving

Pluspunten

Netjes afgeleverd en perfect gedrukt

Pluspunten

Super service en ondersteuning! Totaal onverwacht van een online dienst. Zelf had ik het nog niet opgemerkt maar mijn bestanden waren onvoldoende groot om een mooie kwaliteit te bekomen. Dr. Sticker (Perry) heeft mij hier onmiddellijk attent op gemaakt en samen hebben we een oplossing gevonden. Vooral door hun professionele dienst en service voor en na verkoop zal ik zeker nog beroep doen op Dr Sticker. Ook de afgeleverde producten zijn uitstekend. Een aanrader dus! sportieve groeten, Kris

Doe vooral verder zoals jullie bezig zijn.

Pluspunten

Telefonisch heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Beloftes nagekomen (levertijd). Goede prijs - kwaliteitsverhouding voor het spandoek.

M.b.t. de website: bij het uploaden van mijn .eps bestand werd het alsnog korrelig getoond in het voorbeeld op de website, ondanks het juiste bestand met goede kwaliteit, resolutie & formaat. Dit geeft geen goed voorbeeld van het werkelijke resultaat. Ik had gekozen voor ringen om de 30cm. Op de website had ik deze ook graag in het voorbeeld terug willen zien. Omdat het voorbeeld al korrelig was en ik er met de ringen ook voor vreesde dat deze ringen misschien door de tekst heen zouden komen, heb ik uiteindelijk nog maar even gebeld. Telefonisch weer gerustgesteld ;)

Pluspunten

correcte afhandeling

Pluspunten

Snelle levering, op rekening te bestellen, handige uploadmodule :)

Pluspunten

Goede snelle levering. Niet te duur. Top.

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijke website. Snelle levering Goede kwaliteit

Prijs is wat aan de hoge kant. Het zou handig zijn om een mail te versturen als de stickers verzonden worden. Geeft een extra service naar de klant.

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal