Pluspunten

Goedkoop, perfect zoals aangegeven, mooie kwaliteit, extra stickers meegeleverd. Snel geleverd.

Geen. Blijf zo goed!

Pluspunten

zeer goed ben zeer tevreden, zal zeker nog gebruik maken van uw bedrijf

Pluspunten

Snelle levering en (kenteken)sticker

Pluspunten

Alles volgens afspraak. Correcte en volledige levering. Handige website-bestelling.

Pluspunten

goed resultaat, juist hoe ik het wilde, goede kwaliteit

paar foutjes (kleine) in de print

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie letters !

Ging niet zo gemakkelijk...maar met wat geduld en een speld is het uiteindelijk toch gelukt en zit de belettering er keurig op !

Pluspunten

Leveringstermijn zoals verwacht gekregen wat ik had gevraagd- meer moet dat niet zijn handig bestellen- fijn dat vorige orders zichtbaar blijven, dit maakte het voor mij gemakkelijk om te bestellen dan de procedure opnieuw te moeten hervatten.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

Pluspunten

snelle levering,kwaliteit 100% goed!! DrSticker word mijn vaste stickerleverancier!!

Pluspunten

vlugge levering netjes verpakt

Pluspunten

goede en snelle levering

layout compleet laten zien na ingave

Pluspunten

Door foutje met betalen van mijn kant per ongeluk order twee keer geplaatst. Na een telefoontje direct opgelost. Top! Fijn dat er een handleiding bij zit met hoe de sticker geplaatst moet worden. Ontwerp van de sticker op maat erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk, ook in vergelijking met jullie concurrenten. Aantrekkelijke en makkelijke website.

De plaatjes die gebruikt worden op de handleiding vind ik niet heel duidelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede na-service!!Er was 1 en ander misgelopen met de uitvoering van de bestelling maar na enkele mailtjes werd dit uitstekend rechtgezet. Top-service!!!

Pluspunten

snelle levering! handige website!

Pluspunten

Snelle reactie op vragen via de mail! Levering komt overeen met de leveringsvoorwaarden. Mooie kwaliteit van de stickers en eenvoudig aan te brengen. Ik raad het iedereen aan om bij dr. Sticker te bestellen!

Pluspunten

Ruim sortiment, snelle levering

n.v.t.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en bijzonder goede kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nadat in eerste instantie een foutieve bestelling was geleverd en ik hierover heb gebeld met een medewerker van Dr. Sticker, is dezelfde dag alsnog de juiste bestelling verstuurd die ik de volgende dag heb ontvangen.

Duidelijker zijn over levertijd. Er staat nu 5-7 werkdagen en ik heb zelf telefonisch contact opgenomen over de preciese leverdatum. Een bericht van verzending zou handig zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heb nieuwe sticker ontvangen. alleen spijtig dat die nu in een omslag toegestuurd werd (volledig geplooid) terwijl de eerste sticker in een doos verstuurd werd.

Pluspunten

- snelle levering en het product was zoals besteld - we werden keurig op de hoogte gehouden van betaling en verzending.

de envelop was gekreukeld waardoor de sticker ezelsoren had, maar door hem onder een zwaar ding te leggen kwam het snel weer goed. (misschien de sticker tussen twee kartonnetjes doen)

Pluspunten

Wat we hadden besteld was precies wat we graag wilde . Zag er perfect uit en snel geleverd en de prijs was ook prima . Kan niks negatiefs zeggen .

Slechte kwaliteit stickers

Pluspunten

Omdat het bestand dat ik te klein had aangeleverd er erg wazig uit zag op de stickers kreeg ik kosteloos nieuwe 'scherpe' stickers geleverd. Superservice!

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal