Pluspunten

snelle service, afhandeling is netjes en bestelling is altijd conform wens. prijs/kwaliteit verhouding is prima!

Pluspunten

Meedenken en hulp bij het smamenstellen van het product.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

kwaliteit is goed en snel geleverd

er is iets fout gegaan in de bestelling. afrondingen zijn aan het blad en niet aan de sticker zelf. De extra ingevoerde tekst is niet meegenomen. misschien omdat er later een nwe logo (eps) is nagestuurd.

Pluspunten

kwalitatief erg goed werk voor een mooie prijs

de tijd tussen bevestiging van verzending en de werkelijke ontvangst duurde een week, dit kan waarsch wel iets sneller..

Pluspunten

super en netjes

Pluspunten

Meedenken. Goede en snelle communicatie. Product ziet er netjes en volgens ontwerp uit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede interface, snelle levering en goede communicatie

Kleur van de stickers is niet heel gelijkend met de exact bepaalde kleur van het geuploade bestand.

Pluspunten

snel accuraat en mooie kwaliteit volgende bestelling zeker weer

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk tooltje om zelf te ontwerpen. Nette service qua levering, verpakking etc.

Na mijn eerste bestelling ging er iets mis tijdens de betaling. Meerdere keren achter elkaar. Ik heb toen een mail gestuurd aan dr. Sticker of deze storing hen bekend was en of zij wellicht wisten hoe dit te verhelpen. Ik heb nooit antwoord gekregen op deze mail. Later de bestelling opnieuw geplaatst en toen lukte het wel dus het is goedgekomen maar vond het niet zo netjes dat er niet is gereageerd.

Pluspunten

- Je kunt de precieze grote instellen - Mooie, heldere sticker - Goede kwaliteit sticker

Stickers in een koker versturen nu zit er een vouw rand im het midden van de sticker.

Pluspunten

Ze luisteren heel attent naar wat uw wensen zijn. En ze realiseren die ook. Ik vindt het top.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling zonder poespas, meer moet dat niet zijn. Ik had een nog net iets dikkere kwaliteit van stickers verwacht. Goed verpakt.

Pluspunten

Ik ga zeker nog een keer bestellen

Pluspunten

Correcte opvolging en snelle levering. De stickers zijn ook mooi dik van kwaliteit en glanzen mooi!

Misschien kan de pixelscherpte nog een tikje beter.

Pluspunten

Snelle afhandeling.

Pluspunten

goede kwaliteit

Pluspunten

tot nu toe nog niets negatiefs kunnen vinden.

kan me niets inbeelden dat momenteel moet worden verbeterd.

Pluspunten

makkelijk om je eigen sticker te maken online. Ben altijd prima geholpen en heb dus al vaker besteld

Wat meer design mogelijkheden gewenst . Ook is het niet mogelijk of ik heb het niet gezien om in dezelfde zin een andere kleur voor een bepaald woord te grebruiken.

Pluspunten

zeer tevreden

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en goede handleiding!!

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal